Jake Paul vs Nate Diaz op 9 mei oog in oog! Hoe laat en waar kan je kijken? Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs Nate Diaz op 9 mei oog in oog! Hoe laat en waar kan je kijken?

Jake Paul vs Nate Diaz op 9 mei oog in oog! Hoe laat en waar kan je kijken?

Jake Paul en Nate Diaz zullen elkaar 0p 9 mei a.s. eindelijk in het echt ontmoeten tijdens een veelbelovende persconferentie in het American Airlines Center in Dallas, Texas.

De persconferentie zal gehost worden door de befaamde journalist Ariel Helwani en begint om 20:00 uur Nederlandse tijd. Na 18 maanden van publieke ruzies en een backstage schouwspel tussen beide partijen, kijken Paul en Diaz meer dan ooit uit naar hun confrontatie voorafgaand aan de geplande gevecht op 5 augustus.

Jake Paul vs Nate Diaz grootste gevecht van het jaar

Terwijl Diaz zijn eerste test sinds zijn vertrek uit de UFC tegemoet gaat, zoekt Paul naar redemptie na zijn split-decision verlies tegen Tommy Fury. Het gevecht tussen Paul en Diaz wordt een acht-ronden duel in de klasse van 84 KG. met 10-ounce handschoenen.

Het evenement wordt wereldwijd uitgezonden en geproduceerd door DAZN PPV. Most Valuable Promotions is opgericht door Paul en Nakisa Bidarian en Real Fight, Inc., is opgericht door Diaz, zijn partners om Paul v. Diaz aan het wereldpubliek te presenteren. Deze strategische samenwerking combineert de sterrenkracht en internationale reikwijdte van beide vechters om de grootste gevecht van het jaar te promoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws