Jake Paul vs Conor McGregor bokswedstrijd in Ierland Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs Conor McGregor bokswedstrijd in Ierland

Jake Paul vs Conor McGregor bokswedstrijd in Ierland

Jake Paul heeft Conor McGregor in zijn vizier en wil met hem boksen in Ierland. De YouTuber heeft de Ier nog niet uit het oog verloren.

De YouTuber Paul die bokser is geworden, heeft de MMA-superster McGregor uitgedaagd sinds zijn overwinning op Nate Robinson in november 2020. McGregor heeft nooit echt gereageerd op Paul's uitdagingen, maar dat weerhoudt Paul er niet van om het te blijven proberen.

Paul heeft McGregor opnieuw uitgedaagd. Deze keer heeft hij verklaard dat hij wil vechten tegen de MMA-superster in zijn thuisland Ierland. Paul heeft onlangs het mega boksgevecht tussen Amanda Serrano en Katie Taylor gepromoot. Op de Londense persconferentie voor het gevecht verklaarde hij nogmaals dat het zijn doel is om ooit tegen McGregor te vechten.

Een kans

,,Ik wil tegen Conor McGregor vechten, ik zal tegen hem vechten in een boksring in Ierland. Dit is gedeeltelijk hoe mijn reis in het boksen begon", zegt Paul. ,,Ik besloot om met McGregor te gaan vechten en het te winnen en dat motiveerde me om in deze bokscarrière te stappen."

Toen Paul in 2018 aan zijn boksreis begon, leek dat doel onmogelijk. In 2022 is het echter veel meer een realiteit. 'The Problem Child' staat momenteel op 5-0 als profbokser en heeft onlangs overwinningen behaald op voormalige UFC-vechters Tyron Woodley en Ben Askren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws