Jake Paul uitgedaagd voor MMA gevecht door oud rivaal: 'Slopen in mijn wereld' Nieuws
Nieuws

Jake Paul uitgedaagd voor MMA gevecht door oud rivaal: 'Slopen in mijn wereld'

Jake Paul uitgedaagd voor MMA gevecht door oud rivaal: 'Slopen in mijn wereld'

Voormalig UFC weltergewicht kampioen Tyron Woodley heeft zijn zinnen gezet op een nieuw gevecht met Jake Paul, maar dit keer in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA).

Na twee confrontaties in de boksring, waarvan de laatste in het voordeel van Paul eindigde, streeft Woodley naar een trilogiegevecht binnen de kooi. Deze stap markeert een significante verschuiving van discipline en zet de rivaliteit tussen de twee vechters voort op onbekend terrein voor Paul.

De voorgeschiedenis

De rivaliteit tussen Woodley en Paul kreeg vorm in de boksring, waar zij voor het eerst tegenover elkaar stonden in augustus 2021. Paul won het gevecht via een verdeelde beslissing, wat leidde tot een rematch in december van hetzelfde jaar.

Ondanks een sterke start van Woodley, eindigde het tweede gevecht met een knock-out in het voordeel van Paul. Woodley, ontevreden met het resultaat, ziet nu een kans in MMA om de score gelijk te trekken.

De Claim: Woodley's rol in Paul's geloofwaardigheid

Tyron Woodley beweert een cruciale rol te hebben gespeeld in het vestigen van Jake Paul's geloofwaardigheid als vechter. Volgens Woodley heeft hun eerste gevecht, en met name de rematch waarin Paul door een knock-out won, Paul's reputatie als 'echte' vechter versterkt.

Woodley benadrukt dat, ondanks andere bekende tegenstanders van Paul, zoals Ben Askren en Nate Robinson, zijn confrontaties met Paul de meeste aandacht en discussie hebben gegenereerd.

Een potentiële MMA confrontatie

Jake Paul, die recentelijk heeft getekend bij de Professional Fighters League (PFL), heeft nog geen debuut gemaakt in MMA. Woodley, momenteel een vrije agent, ziet een trilogiegevecht in MMA als de ultieme test voor Paul.

Woodley gelooft dat hij de eerste twee gevechten domineerde en ziet een MMA-gevecht als zijn kans om definitief te bewijzen wie de superieure vechter is. Hij daagt Paul uit om de overstap naar MMA te maken, waar de regels en uitdagingen aanzienlijk verschillen van boksen.

Een wereld van verschil

Woodley nodigt Paul uit in zijn wereld, de wereld van MMA, waar de vechttechnieken en strategieën aanzienlijk diverser zijn dan in het boksen. Hij benadrukt dat succes in MMA niet alleen afhangt van stootkracht, maar ook van grondgevechten, worstelen, en het vermogen om onder druk te presteren.

Voor Woodley is dit de ultieme arena om hun rivaliteit te beslechten en te bewijzen wie de ware vechter is.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws