Jake Paul reageert: Canelo Alvarez overheerst in supermiddengewicht tegen Jermell Charlo Nieuws
Nieuws

Jake Paul reageert: Canelo Alvarez overheerst in supermiddengewicht tegen Jermell Charlo

Jake Paul reageert: Canelo Alvarez overheerst in supermiddengewicht tegen Jermell Charlo

Op zaterdagavond 30 september bewees Canelo Alvarez zijn suprematie in de supermiddengewichtsklasse door Jermell Charlo te verslaan met een unanieme beslissing. De wedstrijd, gehouden in de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada, eindigde met scores van 119-108, 118-109 en 118-109, allemaal in het voordeel van Alvarez.

Deze langverwachte confrontatie tussen twee onbetwiste kampioenen benadrukte Alvarez's vaardigheden en tactische superioriteit in de ring. Volgens experts en sportanalisten was Alvarez's strategie en techniek doorslaggevend in zijn overwinning.

Gevecht Datum Tegenstander Uitslag Opvallendheden
Tegen AnEsonGib 31 januari 2020 AnEsonGib Winst via TKO in de eerste ronde Professioneel debuut van Paul
Tegen Nate Robinson 28 november 2020 Nate Robinson Winst via KO in de tweede ronde Gevecht tegen voormalig NBA-speler
Tegen Ben Askren 17 april 2021 Ben Askren Winst via TKO in de eerste ronde Gevecht tegen gepensioneerde MMA-vechter
Tegen Tyron Woodley (1e keer) 29 augustus 2021 Tyron Woodley Winst via verdeelde beslissing Gevecht tegen gepensioneerde MMA-vechter
Tegen Tyron Woodley (2e keer) 18 december 2021 Tyron Woodley Winst via KO in de zesde ronde Rematch na terugtrekking van Tommy Fury
Tegen Anderson Silva 29 oktober 2022 Anderson Silva Winst via unanieme beslissing Gevecht tegen MMA-legende
Tegen Nate Diaz 5 augustus 2023 Nate Diaz Winst via unanieme beslissing Gevecht tegen MMA-vechter in professioneel boksdebuut van Diaz

Jake Paul, de bekende YouTuber en bokser, had eerder zijn steun uitgesproken voor Charlo, voorspellend dat Charlo een knock-out zou scoren in de negende ronde. Deze voorspelling bleek onjuist, wat de onvoorspelbaarheid en opwinding van de bokssport onderstreept.

Jake Paul zelfverzekerd

Na de wedstrijd bleef Paul bij zijn mening dat hij een betere bokser is dan Alvarez, ondanks de overtuigende overwinning van Alvarez. Deze uitspraak heeft gemengde reacties opgeroepen in de boksgemeenschap, waarbij sommigen Paul's zelfvertrouwen prijzen, terwijl anderen twijfelen aan zijn kansen tegen een gevestigde kampioen als Alvarez.

Canelo Alvarez, aan de andere kant, heeft aangegeven open te staan voor een toekomstige confrontatie met Jake Paul, na zijn professionele bokscarrière. Alvarez, wiens record en prestaties in de ring hem tot een van de topboksers van zijn generatie maken, toonde zich zelfverzekerd over zijn kansen in een dergelijke match.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws