'Jake Paul gaat klappen krijgen!' En deze man gaat het doen Nieuws
Nieuws

'Jake Paul gaat klappen krijgen!' En deze man gaat het doen

'Jake Paul gaat klappen krijgen!' En deze man gaat het doen

Jake Paul de boksende YouTube-ster kan een flink pak slaag verwachten van vechtlegende Anderson Silva. Alhoewel Silva al bijna 50 jaar is zal deze teveel zijn voor Paul in een bokswedstrijd zo claimt Silva's oude bokscoach Luiz Carlos Dorea.

Zowel Anderson Silva en Floyd Mayweather namen afgelopen weekend deel aan oefenbokswedstrijden in Abu Dhabi. YouTube-ster Jake Paul, leek niet zo onder de indruk en tweette dat hij beide "op een avond" zou verslaan.

Om te lachen

Silva's oude bokscoach Luiz Carlos Dorea, die Silva in veel UFC-gevechten begeleidde tijdens zijn middengewicht kampioenschap. En hem trainde voor recente overwinningen op Julio Cesar Chavez Jr. en Tito Ortiz in het boksen, lacht Paul letterlijk uit voor zijn opmerkingen (lees verder onder video).

,,Hier moet je toch om lachen, toch?", zegt Dorea. ,,Het is duidelijk dat hij het op geen enkele manier kan opnemen tegen Mayweather, een van de beste boksers aller tijden, en Anderson, een andere legende. Hij heeft nooit tegen een echte vechter gevochten."

Fiks pak slaag

Paul heeft een record van 5-0 in het boksen met overwinningen op Tyron Woodley (tweemaal) en Ben Askren. Plus voormalig NBA-speler Nate Robinson en collega YouTuber Ali Enson Gib. Paul heeft op sociale media gezegd dat hij op 13 augustus terugkeert naar de ring tegen een nog te onthullen tegenstander.

Ook zegt Dorea dat Paul een fiks pak slaag kan verwachten mocht hij tegenover Silva komen te staan. Al is het niet zeker of de Braziliaan dit jaar nog naar de ring terugkeert. ,,Het moet nog worden besloten of Silva in oktober zal deelnemen in een oefen of officiële bokswedstrijd", aldus Dorea.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws