'Jake Paul gaat klappen krijgen!' En deze man gaat het doen
Home / Nieuws / ‘Jake Paul gaat klappen krijgen!’ En deze man gaat het doen

‘Jake Paul gaat klappen krijgen!’ En deze man gaat het doen

'Jake Paul gaat klappen krijgen!' En deze man gaat het doen

Jake Paul de boksende YouTube-ster kan een flink pak slaag verwachten van vechtlegende Anderson Silva. Alhoewel Silva al bijna 50 jaar is zal deze teveel zijn voor Paul in een bokswedstrijd zo claimt Silva’s oude bokscoach Luiz Carlos Dorea.

Zowel Anderson Silva en Floyd Mayweather namen afgelopen weekend deel aan oefenbokswedstrijden in Abu Dhabi. YouTube-ster Jake Paul, leek niet zo onder de indruk en tweette dat hij beide “op een avond” zou verslaan.

Om te lachen

Silva’s oude bokscoach Luiz Carlos Dorea, die Silva in veel UFC-gevechten begeleidde tijdens zijn middengewicht kampioenschap. En hem trainde voor recente overwinningen op Julio Cesar Chavez Jr. en Tito Ortiz in het boksen, lacht Paul letterlijk uit voor zijn opmerkingen (lees verder onder video).

,,Hier moet je toch om lachen, toch?”, zegt Dorea. ,,Het is duidelijk dat hij het op geen enkele manier kan opnemen tegen Mayweather, een van de beste boksers aller tijden, en Anderson, een andere legende. Hij heeft nooit tegen een echte vechter gevochten.”

Fiks pak slaag

Paul heeft een record van 5-0 in het boksen met overwinningen op Tyron Woodley (tweemaal) en Ben Askren. Plus voormalig NBA-speler Nate Robinson en collega YouTuber Ali Enson Gib. Paul heeft op sociale media gezegd dat hij op 13 augustus terugkeert naar de ring tegen een nog te onthullen tegenstander.

Ook zegt Dorea dat Paul een fiks pak slaag kan verwachten mocht hij tegenover Silva komen te staan. Al is het niet zeker of de Braziliaan dit jaar nog naar de ring terugkeert. ,,Het moet nog worden besloten of Silva in oktober zal deelnemen in een oefen of officiële bokswedstrijd”, aldus Dorea.

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page