Trillende UFC'er uit gevecht gehaald! 'Ze stortte half in' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Trillende UFC'er uit gevecht gehaald! 'Ze stortte half in' (video)

Trillende UFC'er uit gevecht gehaald! 'Ze stortte half in' (video)

Aspen Ladd zal dit weekend niet deelnemen aan UFC Fight Night: Santos vs. Walker, na een zware reis naar de weegschaal. De UFC-bantamgewicht vechtster kwam niet door de weging heen. En viel bijna flauw als resultaat van een heftige afvalrace.

De 26-jarige leek tijdens haar lange weging moeite te hebben om in evenwicht te blijven op de weegschaal. Ze kwam aanvankelijk uit op 141,5 pond, wat 5,5 pond boven de limiet van de divisie is, voordat ze 137 pond bereikte zonder kleding aan.

Al eerder in de problemen

Dit is de tweede keer dat Ladd gewicht mist in haar UFC-carrière, in 2018 tegen Leslie Smith kwam Ladd ook niet langs de weegschaal. Ze trilde ook zichtbaar tijdens de weging voor haar headline gevecht tegen de Nederlandse Germaine de Randamie in juli 2019.

Ladd sprak vrijdagmiddag over de gewichtsmisser in een Instagram-bericht en merkte op dat ze eerder deze week aan haar menstruatiecyclus begon. Ladd is niet meer in de Octagon gestapt sinds een overwinning op Yana Kunitskaya in december 2019.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws