'Ik wil dood'! Vechter Paige VanZant openhartig na verlies wedstrijd
Home / Nieuws / ‘Ik wil dood’! Vechter Paige VanZant openhartig na verlies wedstrijd

‘Ik wil dood’! Vechter Paige VanZant openhartig na verlies wedstrijd

Paige VanZant, voormalig UFC-vechter en huidige bare knuckle bokser verloor haar laatst bokswedstrijd tegen rivale Rachael Ostovich. Dit deed nogal wat met de blondine bracht haar tot wanhoop.

In de laatste aflevering van “A Kickass Love Story”, haar videoblog met echtgenoot Austin Vanderford (Bellator vechter. red.), reflecteerde VanZant op haar prestaties bij Bare Knuckle FC 19. En vooral de pijn van het verlies en de pesterijen achteraf.

,,Ik ben er kapot van. Ik bedoel, ik ben op zijn zachtst gezegd van slag. Iedereen verwacht dat ik verlies, en iedereen verwacht dat ik faal”, zei een geëmotioneerde VanZant, haar gezicht nog steeds opgezwollen van het gevecht.

Waarom haten zij mij zo?

,,Ik weet het niet, ik heb gewoon het gevoel dat mensen een specifieke perceptie hebben van wie ik ben en vooral online. Het is gek hoeveel mensen een enkele persoon kunnen haten. ik snap het gewoon niet. Ik ben er trots op een goed mens te zijn, en ik denk dat dat het belangrijkste voor mij is: ik praat nooit slecht over mijn tegenstanders.”

Tegen haar man zei Van Zant het niet meer te zien zitten; ,,Ik vertelde hem dat ik liever dood wilde zijn, dat dit niets meer voor mij was”, zei VanZant. ,,Het leven was niet meer voor mij. Het is teleurstellend. Het was moeilijk.” BKFC president Dave Feldman verklaarde na de wedstrijd dat VanZant beter haar best moet doen. Zij leed nu twee verliezen bij de bare knuckle organisatie.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page