Iraanse Hulk sterk gekrompen: 'Ventiel er uit getrokken' Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk sterk gekrompen: 'Ventiel er uit getrokken'

Iraanse Hulk sterk gekrompen: 'Ventiel er uit getrokken'

Sajad Gharibi, beter bekend als de Iraanse Hulk lijkt flink gekrompen. Op 2 april vecht de Iraniër tegen de reus Martyn Ford, maar of dat wel zo verstandig is vragen insiders zich af.

De O2 Arena in Londen zal het toneel zijn van het gevecht tussen de Brit Ford en de Iraanse Hulk, die we gerust anders kunnen noemen. Iraanse 'Dwerg' lijkt iets overdreven al is het lengte en breedte verschil wel erg drastisch.

Er gingen al langer geruchten dat Gharibi een gemaakte legende zou zijn. Gemanipuleerde foto's zouden niet de werkelijkheid benaderen. Nu blijkt dat te zijn uitgekomen. Vorige week stonden Ford en Gharibi voor het eerst oog in oog met elkaar in Dubai.

Niet vechten

,,Wat een tegenvaller die nep gast van een mini Hulk, wie heeft het ventiel uit hem getrokken", was een van de vele reacties op social media over Gharibi. Verwacht wordt dat Ford die recentelijk in ons land trainde met vriend en Glory kampioen Rico Verhoeven, niet veel werk zal hebben aan zijn rivaal (lees verder onder video).

Op de staredown duwde Ford zijn tegenstander ook al weg als een veertje. Stemmen gaan dan ook op om het gevecht te annuleren. Of wellicht komt Gahribi zelf niet opdagen nu hij geconfronteerd is met Ford.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws