Iraanse Hulk neemt Tsjechen flink te grazen! 'ik laat me niet provoceren' Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk neemt Tsjechen flink te grazen! 'ik laat me niet provoceren'

Iraanse Hulk neemt Tsjechen flink te grazen! 'ik laat me niet provoceren'

De organisatie RedFace heeft een andere grote tegenslag moeten aankondigen. Voor de tweede keer is het niet gelukt om de Iraanse Hulk naar Tsjechië te halen, laat staan hem in de ring te krijgen.

De Hulk beweert dat hij nog steeds niet helemaal gezond is. De voorschotten heeft hij echter wel geïncasseerd. Wat gebeurt er nu met dat geld? De organisatie voegde aan deze teleurstelling ook een hartverscheurend verhaal toe. Helaas bleken de woorden van fans, die duidelijk voorspelden dat zoiets zou gebeuren, waar te zijn.

De Iraanse Hulk komt weer niet opdagen

"Ik dacht eerst dat het probleem alleen bij RedFace lag, maar daarna begon ik veel berichten te ontvangen van mensen die ik nog nooit had gezien. Ze schreven me dat ze me zouden vinden zodra ik in Praag aankwam en dat ik een varken was en dat ze me zouden dwingen te knorren. Het zag er niet goed uit, ze kennen me niet, één op één zouden ze het niet tegen me durven opnemen, ze komen alleen in een groep," klaagde Hulk in een interview met topfight.

"...Ik heb niet aangekondigd dat ik me terugtrek. Ik werd gewaarschuwd door mensen om me heen dat Tsjechen slecht zijn. Mijn moeder had hierin gelijk, veel mensen van jullie schreven me en niemand wilde de Hulk. Ik speel geen spelletjes, ik laat me niet provoceren."

Hulk neemt voorschotten, maar geen gevecht

Hoewel hij niet zal vechten, heeft Hulk de voorschotten wel geaccepteerd. "Ik heb enkele voorschotten geaccepteerd, maar dat waren verplichte kosten, zoals supplementen en medicijnen om mijn herstel van COVID te versnellen."

"Ik ben me er niet van bewust dat het contract iets zegt over het terugbetalen van voorschotten. Ik heb mijn deel van de overeenkomst nagekomen, dat geld ging alleen naar begrijpelijke en logische uitgaven om fit te kunnen zijn."

Een Onvervulde Belofte

De organisatie heeft dus duidelijk een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in de Hulk, maar zijn aankomst en deelname aan het gevecht zullen helaas niet plaatsvinden, iets wat veel fans op basis van eerdere ervaringen al hadden voorspeld. Het management geloofde echter nog steeds dat de situatie succesvol afgerond kon worden, wat niet is gebeurd.

De situatie rond de Iraanse Hulk en zijn geplande gevecht in Tsjechië blijft een bron van controverse en teleurstelling. Terwijl de organisatie en fans zich afvragen wat er nu gaat gebeuren met de geïnvesteerde voorschotten, blijft de Hulk een omstreden figuur in de wereld van vechtsporten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws