🎥 Iraanse Hulk doorstaat zware test voor komend gevecht: 'Keihard en klaar' Nieuws
Nieuws

🎥 Iraanse Hulk doorstaat zware test voor komend gevecht: 'Keihard en klaar'

🎥 Iraanse Hulk doorstaat zware test voor komend gevecht: 'Keihard en klaar'

Sajad Gharibi, beter bekend als de 'Iraanse Hulk', heeft onlangs aangekondigd dat hij een comeback maakt in de wereld van het vechtsport. Deze aankondiging kwam na een periode van stilte volgend op zijn geannuleerde gevecht tegen Martyn Ford.

In een recente video toonde Gharibi zijn indrukwekkende fysieke vorm, met bijzondere aandacht voor zijn stalen buikspieren, wat wijst op een intensieve voorbereiding voor zijn aanstaande wedstrijd.

Wie is Sajad Gharibi?

Sajad Gharibi, geboren op 19 december 1991 in Ahvaz, Iran, is een Iraanse bodybuilder, gewichtheffer en mixed martial artist. Hij verwierf wereldwijde bekendheid door zijn enorme fysieke gestalte en werd al snel bekend als de 'Iraanse Hulk'. Gharibi weegt ongeveer 175 kg en staat bekend om zijn enorme spiermassa en kracht.

Gharibi's carrière in de schijnwerpers begon op sociale media, waar hij bekendheid verwierf door foto's en video's van zijn massieve lichaamsbouw te delen. Zijn populariteit groeide snel, en hij werd een fenomeen op sociale media, met volgers van over de hele wereld die gefascineerd waren door zijn grootte en kracht.

Het mislukte gevecht tegen Martyn Ford

Een van de meest geanticipeerde momenten in Gharibi's carrière was zijn geplande gevecht tegen de Britse acteur en bodybuilder Martyn Ford. Dit gevecht werd echter geannuleerd, wat leidde tot teleurstelling bij veel fans. De redenen voor de annulering waren niet volledig duidelijk, maar er werd gespeculeerd over verschillende factoren, waaronder contractuele geschillen en zorgen over de veiligheid.

Zijn volgende gevecht zal plaatsvinden onder de auspiciën van Red Face, een Tsjechische organisatie die in de vechtsportwereld bekend staat om haar unieke en soms onconventionele vechtevenementen. Deze stap markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor Gharibi, die bekendheid verwierf door zijn indrukwekkende fysieke gestalte en kracht.

De voorbereiding op zijn aanstaande wedstrijd

In zijn recente video's en berichten op sociale media laat Gharibi zien dat hij hard werkt om in topvorm te komen voor zijn comeback. Zijn training lijkt zich te concentreren op zowel kracht als uithoudingsvermogen, met een nadruk op het ontwikkelen van een ondoordringbare verdediging, zoals blijkt uit zijn indrukwekkende buikspieren.

Met zijn aankondiging van een comeback wachten fans en critici met spanning af om te zien wat de toekomst in petto heeft voor de Iraanse Hulk. Zijn fysieke transformatie en toewijding aan training suggereren dat hij serieus is over zijn terugkeer naar de ring. De vraag blijft echter wie zijn tegenstander zal zijn en of hij de hoge verwachtingen kan waarmaken.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws