Rico Verhoeven rivaal wordt Politieagent: 'Dienen en Beschermen' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven rivaal wordt Politieagent: 'Dienen en Beschermen'

Rico Verhoeven rivaal wordt Politieagent: 'Dienen en Beschermen'

Frank Munoz, een vooraanstaande kickbokser, heeft een opmerkelijke carrièreswitch gemaakt. Na een lange en succesvolle periode in de sport, waarin hij het onder andere opnam tegen grootheden als Rico Verhoeven, heeft Munoz besloten zijn vechthandschoenen op te bergen en de rol van politieagent op zich te nemen in Menorca, Spanje.

Deze verrassende wending in zijn carrière heeft veel positieve reacties opgeleverd uit de vechtsportwereld. Guto Inocente, een voormalige Glory vechter, is een van de vele collega's die Munoz feliciteren met zijn nieuwe professionele pad. Munoz was veel in ons land te vinden waar hij veelal trainde bij het welbekende Chakuriki in Amsterdam.

Dienen en beschermen

Munoz zelf spreekt met trots en tevredenheid over zijn nieuwe uitdaging. "Met trots en tevredenheid begin ik aan deze nieuwe professionele fase, zoals altijd zal ik mijn best geven om mijn buren te dienen en te beschermen samen met mijn formidabele collega's", aldus Munoz op Instagram. Hij benadrukt zijn motivatie en roeping voor dienstbaarheid, en zijn verlangen om iets terug te geven aan het land waar hij is opgegroeid.

Gedurende zijn kickbokscarrière heeft Munoz in de ring gestaan tegenover enkele van de grootste namen in de sport, waaronder Rico Verhoeven en Antonio Plazibat. Zijn sportieve prestaties hebben hem niet alleen in de ring, maar ook daarbuiten bekendheid gebracht.

Discriminatie

In 2019 kwam Munoz in het nieuws toen hij op Schiphol een onaangename ervaring had met discriminatie door beveiligers terwijl hij zijn vriendin wilde ophalen. Deze ervaring heeft mogelijk bijgedragen aan zijn besluit om zich in te zetten voor rechtvaardigheid en bescherming in zijn nieuwe rol als politieagent.

Munoz's overstap naar de politie is een inspirerend voorbeeld van hoe topsporters hun vaardigheden en ervaringen kunnen inzetten in nieuwe carrières, en hoe ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan hun gemeenschap na hun sportcarrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws