'Inspiratie!'Overeem helpt Wrzosek handje voor MMA-debuut in augustus Nieuws
Nieuws

'Inspiratie!'Overeem helpt Wrzosek handje voor MMA-debuut in augustus

'Inspiratie!'Overeem helpt Wrzosek handje voor MMA-debuut in augustus

Arek Wrzosek de voormalige Glory kickbokser maakt op 20 augustus zijn debuut in de Mixed Martial Arts (MMA) bij KSW. Om goed beslagen ten ijs te komen traint de Pool met de Nederlandse vechtlegende Alistair Overeem.

Voor Wrzosek die op dezelfde dag in bij KSW debuteert als Glory 81 plaatsvindt, is de hulp van Overeem een inspiratie zoals de Pool schrijft op Instagram. Afgelopen weekend waren beiden aanwezig bij het gevecht van voormalig K-1 vechter Errol Zimmerman die zegevierde op zijn tegenstander.

Voordeel

Nu trainen Overeem en Wrzosek samen wat voor beide vechters een voordeel zal zijn. Ongetwijfeld brengt Overeem op de Pool over hoe zich te positioneren in een MMA-wedstrijd. Terwijl Wrzosek zijn recente ervaringen met Badr Hari kan delen waar Overeem op 8 oktober tegenover staat op Collision 4.

Overeem is zwaar favoriet in de strijd met Badr, deze ging door een hoge trap van de Pool onderuit in hun eerste ontmoeting. Ongetwijfeld zal Wrzosek delen met Overeem wat de beste tactiek zal zijn tegen de Marokkaanse legende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws