'Mousasi gaat rivaal Eblen slopen!' Topcoach Bert Kops voorspelt winst MMA-legende MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Mousasi gaat rivaal Eblen slopen!' Topcoach Bert Kops voorspelt winst MMA-legende

'Mousasi gaat rivaal Eblen slopen!' Topcoach Bert Kops voorspelt winst MMA-legende

Gegard Mousasi verdedigt vrijdag zijn Bellator MMA middengewicht titel tegen de Amerikaan Johnny Eblen. Het zal een zware wedstrijd worden maar topcoach Bert Kops maakt zich vooralsnog geen zorgen. Kops voorspelt dat de Nederlandse Mousasi met de titel naar huis komt.

Titelverdediger Mousasi is zwaar favoriet over Eblen in hun gevecht op Bellator 282. Bert Kops is het daar roerend mee eens en zegt: ,,Gegard komt daar om te slopen en niet om te spelen en zal die titel mee terug nemen", zegt Kops tegen onze redactie.

Om dat te doen, moet hij Eblen het eerste verlies van zijn carrière toebrengen. Maar dat zal geen moeite zijn volgens Kops. ,,Sinds dat hij de titel pakte op Douglas Lima in 2020 heeft Gegard twee keer zijn titel verdedigd. De laatste keer tegen Austin Vanderford. Ook daar liet Gegard zien een klasse apart te zijn."

Romero is de volgende

Kops die gisteren terugkeerde van vakantie in Turkije baalt dat hij niet bij het gevecht in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut kan zijn. ,,Het is jammer maar Gegard is in goede handen. We hebben zo vaak voor hetere vuren gestaan dat ik er het volste vertrouwen in heb."

Op de vraag wie er op het lijstje Mousasi staat na een winst op Eblen; ,,Dan is Joel Romero aan de beurt, dat is een geschikjte kandidaat om tegen Gegard de kooi in te gaan", aldus Kops die binnenkort zelf met groot nieuws komt. ,,Ik kan er nog niet teveel over zeggen maar jullie gaan mij zeker op TV zien. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws