ILLEGALE BOKSWEDSTRIJDEN HELMOND: 'Boerenlullen zijn het' Nieuws
Nieuws

ILLEGALE BOKSWEDSTRIJDEN HELMOND: 'Boerenlullen zijn het'

ILLEGALE BOKSWEDSTRIJDEN HELMOND: 'Boerenlullen zijn het'
ILLEGALE BOKSWEDSTRIJDEN HELMOND: 'Boerenlullen zijn het'

Helmond is de afgelopen weken negatief in het nieuws gekomen onder andere door illegale bokswedstrijden. En door jongeren die voor overlast zorgen.

In Helmond zijn ze er klaar mee, de groepen hangjongeren die op straat ellende schoppen en ook nog eens in illegale bokswedstrijden met elkaar op de vuist gaan. Dinsdag escaleerde de boel flink en liep het dusdanig uit de hand dat de ME moest worden ingezet.

Er werd met stenen naar agenten gegooid en er werd vuurwerk afgestoken. Zes personen werden aangehouden en de burgemeester kondigde een noodbevel af. RTL sprak een van Nederlands top kickbokstrainers uit Helmond, Sjef Weber en vroegen hm naar de situatie.

Helemaal klaar mee

Weber de schoonvader en trainer van wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken heeft er een duidelijke mening over dat er illegaal gebokst wordt. "Toen ik het zag, zat ik gewoon te koken op mijn stoel. Ik ben hier een miljoen procent tegen," zegt Weber tegen RTL.

"En niemand is verzekerd. Ik werd er zó boos van toen ik dat hoorde. Ik kreeg kippenvel toen ik de beelden zag. Wat een boerenlullen zijn het, om dit te doen. Het is bij de beesten af." Niet alleen Weber is klaar met de situatie, ook de wijkbewoners lopen om actie vanuit de politie en overheid. En willen een eind aan de grimmige sfeer in de wijk. Lees hier meer….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws