? | SCHIJT AAN CORONA: Illegale bokspartijen Helmond met publiek Nieuws
Nieuws

? | SCHIJT AAN CORONA: Illegale bokspartijen Helmond met publiek

? | SCHIJT AAN CORONA: Illegale bokspartijen Helmond met publiek

Ontsteltenis in Helmond, daar blijken illegale bokspartijen in het Weverspark plaatsvinden en met publiek. Buurtbewoners spreken er schande van.

Omroep Brabant meld dinsdag dat een park in volkswijk het toneel is van illegale bokswedstrijden waar ook veel publiek aanwezig is. "Eigenlijk deden ze niemand kwaad. Ze vernielden niks en waren mij niet tot last", vertelt een vrouw aan Omroep Brabant.

Zondag en maandag was het park het toneel van de illegale bokswedstrijden. "Normaal gesproken zou ik er geen problemen mee hebben, maar het is wel coronatijd en dit kan dus echt niet. De politie moet hier wel tegen optreden", zegt een andere buurtbewoner.

De politie is wel ter plaatse geweest maar deed niets. "Ze waren te paard. Eerst stapten ze weer terug, toen kwamen ze in galop op het park af. Eentje ging door het park. De ander ging langs het park. Er was ook een busje bij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws