'Ik wil deze kerel vermoorden!' UFC-ster Masvidal bedreigt rivaal Nieuws
Nieuws

'Ik wil deze kerel vermoorden!' UFC-ster Masvidal bedreigt rivaal

'Ik wil deze kerel vermoorden!' UFC-ster Masvidal bedreigt rivaal

Jorge Masvidal is vastberaden om zijn overwicht te bewijzen in de langverwachte rematch tegen Nate Diaz. Hij dreigt zelfs zijn rivaal te vermoorden.

Deze confrontatie belooft niet zomaar een wedstrijd te worden, maar een strijd waarbij Masvidal zijn meest intense vechtlust tentoonstelt. "Ik wil deze kerel vermoorden," verklaarde Masvidal op The MMA Hour. "En het is niets persoonlijks tegen hem, maar ik wil hem echt vernietigen. Hij heeft altijd gezegd dat de scheidsrechter me heeft gered. Ik denk niet dat iemand met gezond verstand dat zou beamen. Dus ik denk dat dit gevecht een einde maakt aan al die onzin."

Eerdere gevechten

De twee vechters, Masvidal (39) en Diaz (38), staan op 1 juni tegenover elkaar in een professionele bokswedstrijd van 10 ronden, gewichtsklasse 175 pond, in het Kia Forum in Los Angeles. Hun eerste gevecht in november 2019 tijdens UFC 244 eindigde in een overwinning voor Masvidal via TKO in de derde ronde, waarbij de wedstrijd werd stopgezet door een arts vanwege verwondingen aan Diaz.

Beiden hebben één professioneel boksgevecht op hun naam staan. Masvidal behaalde in 2005 een meerderheidsbeslissing overwinning, terwijl Diaz zijn boksdebuut maakte met een nederlaag tegen Jake Paul in augustus 2023. Na een pensionering uit de vechtsport in april, na een verlies tegen Gilbert Burns bij UFC 287, maakt Masvidal nu een comeback in de bokswereld na bijna 19 jaar afwezigheid.

Financiële en fysieke voorbereiding

Masvidal benadrukt zijn fysieke paraatheid voor deze confrontatie: "Ik ga in de beste vorm van mijn leven zijn. Hij weet dat als hij niet in vorm is, ik hem er in twee rondes uit zal slaan. Hij weet dat je elke dag in de sportschool moet 'sterven' om misschien de kans te hebben om in die ring te stappen en een vechtkans te hebben."

Masvidal, nog steeds onder contract bij UFC maar met toestemming voor deze bokswedstrijd, bereidt zich al zeven tot acht weken voor in Las Vegas en is vastberaden om te bewijzen dat hij de superieure en meedogenloze vechter is. "Ik voel me geweldig, ik ben nu op een geweldige plek. Deze deal is om vele redenen geweldig geweest, en het heeft me ook toegestaan om me volledig en uitsluitend op mijn training te concentreren," aldus Masvidal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws