'Ik wacht op antwoord!' Khabib over Jake Paul gevecht Nieuws
Nieuws

'Ik wacht op antwoord!' Khabib over Jake Paul gevecht

'Ik wacht op antwoord!' Khabib over Jake Paul gevecht

Khabib Nurmagomedov neemt de overstap Jake Paul van het boksen naar MMA-vechten serieus. Sterker nog de Rus wacht op antwoordt van de YouTube-ster.

De voormalige UFC lichtgewicht kampioen en mede-eigenaar van MMA-organisatie Eagle FC, Khabib zegt dat hij een contract heeft gestuurd naar de YouTuber. Dit komt nadat Paul onlangs zei dat hij geïnteresseerd is in de overstap van boksen naar MMA.

Wachten op akkoord

,,We hebben hem aangeboden, we hebben hem een ​​contract gestuurd", vertelde Khabib aan verslaggevers, na het Eagle FC 44-evenement van gisteren. ,,Nu wachten we op zijn antwoord. Als hij wil, zijn we hier."

Paul heeft alleen deelgenomen aan boksen, maar is sterk gelinkt aan MMA. Hij heeft voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley en voormalig Bellator-titelhouder Ben Askren uitgeschakeld tijdens een deel van successen in de boksring.

Khabib en zijn Eagle FC sluit zich aan bij andere grote MMA-organisaties die interesse hebben getoond om Paul te contracteren. Bellator en PFL zeiden onlangs dat ze zaken met Paul zouden doen als de kans zich voordeed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws