Khabib stuurt waarschuwing naar UFC: 'Pas maar goed op' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib stuurt waarschuwing naar UFC: 'Pas maar goed op'

Khabib stuurt waarschuwing naar UFC: 'Pas maar goed op'

Khabib Nurmagomedov heeft een waarschuwing naar de UFC gestuurd. Als de organisatie haar vechters niet goed behandelt lijft de Rus ze in bij zijn Eagle FC.

Aankomende nacht maakt Eagle Fighting Championship, dat eigendom is van Khabib zijn debuut in Amerika. De Rus betreedt daar de heilige grond die vechtsport organisatie UFC al jaren in bezit heeft. Het evenement trapt goed af met bekende namen en zelfs voormalige UFC-vechters 9meer onder video).

Tyrone Spong, Ray Borg, Rashad Evans en andere UFC-veteranen zijn te zien op het evenement. Eagle FC heeft tevens namen als Diego Sanchez en Kevin Lee getekend, wat volgens Khabib nog maar het begin is. De Rus zegt meer UFC'ers naar binnen te trekken als de organisatie hen niet goed behandelt.

Wees gewaarschuwd

,,Ik denk dat grote organisaties zoals UFC en Bellator beter voorzichtig kunnen zijn met hun vechters, want Eagle FC is hier. Natuurlijk proberen we goede atleten vast te leggen, geweldige atleten met goede namen", zei Khabib op een persconferentie.

,,Tegelijkertijd werken we ook met de jonge generatie. Ik wil alleen maar zeggen UFC en Bellator wees voorzichtig. Behandel je vechters goed want, Eagle FC is hier." Khabib is van plan om Eagle FC tot een van de belangrijkste MMA-organisaties ter wereld te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws