'Ik sloop je!' Beruchte UFC-vechter automobilist te lijf bij verkeersruzie Nieuws
Nieuws

'Ik sloop je!' Beruchte UFC-vechter automobilist te lijf bij verkeersruzie

'Ik sloop je!' Beruchte UFC-vechter automobilist te lijf bij verkeersruzie

Sean Strickland UFC middengewicht, raakte zwaar geïrriteerd toen hij opnieuw in een verhitte discussie terechtkwam met een medeweggebruiker gisteren. Of hij nu op zijn motor zit of in een auto zit, hij is herhaaldelijk in verkeersruzies terechtgekomen.

Het is bekend dat Strickland een kort lontje heeft. terwijl hij onderweg was in de buurt van zijn MMA-sportschool in Las Vegas ging het bijna mis. Strickland slechts enkele weken verwijderd is van zijn UFC-terugkeer, raakte hij opnieuw in een woordenwisseling die bijna gewelddadig werd.

Strickland en de automobilist zijn te zien terwijl zij elkaar uitdagen om uit de auto te stappen. ,,Wat moet je, ik ben niet onder de indruk", zegt de automobilist. Waarop Strickland antwoord dat de man net weet wat hem te wachten staat als hij uitstapt.

Eerder dit jaar raakte Strickland in een verhitte verbale confrontatie met een vrouwelijke chauffeuse nadat ze naar verluidt van de weg was gereden door de UFC'er. Hij deelde het incident op sociale media en beweerde dat hij "oude rijke blanke vrouwen" haatte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws