Biceps ontploft bij MMA-vechter! 'Aan dood ontsnapt' (video) Nieuws
Nieuws

Biceps ontploft bij MMA-vechter! 'Aan dood ontsnapt' (video)

Biceps ontploft bij MMA-vechter! 'Aan dood ontsnapt' (video)

Szymon Komandos, een MMA-vechter en bekend vanwege het hebben van een van de grootste biceps ter wereld, verraste zijn volgers. De vechter plaatste video's online van hoe hij in het ziekenhuis belandde voor het injecteren van stoffen om zijn spieren te vergroten.

De vechter met ruim 50 centimeter biceps, staat erom bekend zichzelf te injecteren met olie om zijn spieren te vergroten. De olie blijkbaar Synthol is een zeer modieuze substantie onder bodybuilders, welke wordt geïnjecteerd om hun lichaam te vergroten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Szymon (@szymon.komandos.git)

Komandos die ook Synthol had laten inspuiten kreeg te maken met een ontplofte wat voor de vechter het signaal was om naar het ziekenhuis te gaan. Eenmaal daar werd hij met spoed geopereerd om erger te voorkomen. Volgens eigen zeggen is Komandos aan de dood ontsnapt.

Wat is Synthol-olie?

Hij werd geopereerd aan de ontplofte bicep die aan elkaar werd genaaid. Twee dagen later heeft de dokter hem leeggezogen om de overige olie te verwijderen. Dit is te zien in video's die hij op dit sociale netwerk heeft gepubliceerd. Komanodos lijkt opgelucht als de substantie uit de biceps en zijn armen wordt verwijderd.

Synthol-olie heeft 85% triglyceriden met middellange ketens of MCT's, 7,5% lidocaïne en 7,5% benzyl. Een van de risico's van het gebruik van zijn Synthol-olie spierfibrose, oleoma's, infecties, abcessen, vetembolie in de longen of hersenen, of zelfs de dood tot gevolg kan hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws