UFC-ster Pereira wil tegen beruchte Chimaev vechten! 'Niks te verliezen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Pereira wil tegen beruchte Chimaev vechten! 'Niks te verliezen'

UFC-ster Pereira wil tegen beruchte Chimaev vechten! 'Niks te verliezen'

Alex Pereira biedt aan om tegen Khamzat Chimaev te vechten op licht zwaargewicht in Brazilië wanneer de UFC daar terugkeert.

De onlangs tot onbetwiste UFC middengewicht kampioen geslagen Alex Pereira, heeft aangeboden om de Octagon te delen met de ongeslagen Khamzat Chimaev. Pereira, slaagde eerder deze maand om UFC middengewicht kampioen te worden door aartsrivaal Israel Adesanya te verslaan.

Na de overwinning werd Pereira in verband gebracht met een toekomstig titelgevecht tegen de ongeslagen Chimaev. Waarbij de in Tsjetsjenië geboren vechter aanbiedt om tegen Pereira te vechten bij UFC 282 later deze maand in Las Vegas.

50.000

Daarbij wil Pereira een weddenschap aan gaan met Brendan Schaub die zei dat Pereira niets waard zou zijn tegen Chimaev. “$50.000 als ik Chimaev versla", zei Pereira. Die 50.000 doneren we aan kinderen in hulp. Ook nog wedde de Braziliaan $ 50.000 dat Chimaev hem niet binnen 30 seconden zal uitschakelen, om ook aan het goede doel te doneren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws