Zware tegenslag voor Andrew Tate en broer Tristan! 'Justitie voegt nog een aanklacht toe' Nieuws
Nieuws

Zware tegenslag voor Andrew Tate en broer Tristan! 'Justitie voegt nog een aanklacht toe'

Zware tegenslag voor Andrew Tate en broer Tristan! 'Justitie voegt nog een aanklacht toe'

Andrew Tate de voormalige kickbokser en zijn broer Tristan, krijgen een extra aanklacht voor de kiezen, namelijk het aanzetten tot geweld. Zo werd vandaag duidelijk in de rechtbank in Roemenië.

Roemeense openbare aanklagers zeiden dinsdag dat ze online persoonlijkheid Tristan Tate onderzoeken op een aanvullende aanklacht wegens het aanzetten tot geweld. In een zaak waarin hij en zijn bekendere broer Andrew worden beschuldigd van seksuele uitbuiting van vrouwen.

De gebroeders Tate en twee Roemeense vrouwelijke verdachten staan onder huisarrest in afwachting van een strafrechtelijk onderzoek wegens vermoedelijke mensenhandel, verkrachting en het vormen van een criminele bende om vrouwen seksueel uit te buiten, beschuldigingen die zij hebben ontkend.

Tristan Tate zegt dat er geen bewijs is dat hij schuldig zou zijn

Maandag heeft de vervolgingseenheid van DIICOT tegen de georganiseerde misdaad in Roemenië Tristan Tate laten weten dat er een extra aanklacht voor het aanzetten tot geweld op zijn naam is gezet, vertelde DIICOT-woordvoerder Ramona Bolla aan Reuters. Een van de advocaten van de gebroeders Tate vertelde Reuters dat later op dinsdag een verklaring zal worden afgegeven.

Op Twitter zei Tristan Tate dat aanklagers nieuwe aanklachten verzonnen zonder bewijs. Volgens de Roemeense wetgeving hebben openbare aanklagers aanklachten ingediend tegen de vier verdachten, maar de zaak is in onderzoek en is niet voor de rechter gekomen.

De vier werden van 29 december tot 31 maart vastgehouden door de politie, toen een rechtbank in Boekarest hen onder huisarrest plaatste. Aanklagers hebben tot juni de tijd om de zaak voor de rechter te brengen. De woordvoerder zei dat de aanklagers ook beschuldigingen van witwassen onderzoeken, maar geen gerelateerde aanklachten hebben ingediend.

4 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws