'Ik sla hem kapot': Sterkste mannen gevecht op 19 maart bereikt climax Nieuws
Nieuws

'Ik sla hem kapot': Sterkste mannen gevecht op 19 maart bereikt climax

'Ik sla hem kapot': Sterkste mannen gevecht op 19 maart bereikt climax

Thor Björnsson heeft er alle vertrouwen in dat hij Eddie Hall knock-out zal slaan aanstaande zaterdag 19 maart. De twee sterkste mannen ter wereld stappen dan de boksring in tegen elkaar.

IJslander Björnsson heeft er alle vertrouwen in dat hij Eddie Hall pijn zal doen als ze deze zaterdag de ring in Dubai betreden. Zowel Hall als Björnsson zijn al iets meer dan een week voor hun gevecht in Dubai geland om te wennen aan de tijdzone en het weer.

Kapot slaan

In een video doet de IJslandse reus alvast een voorspelling over de uitkomst van het gevecht. ,,Ik beloof je zijn gezicht zal worden beschadigd. Dat is gewoon een feit", zegt Björnsson die samen met Hall twaalf ounce handschoenen aan za trekken. Deze zullen weinig bescherming bieden voor de reuzenklappen die ongetwijfeld zullen worden uitgedeeld.

,,Het zou me niet verbazen als zijn neus zal worden gebroken, waarschijnlijk sneetjes in zijn gezicht. Dus wees voorbereid." Ook Hall die een video lanceerde met de geschiedenis van de zware rivaliteit tussen de twee beloofd de IJslander niet te sparen. Dat beloof wat.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws