'Ik ga snel dood!' Boksicoon Mike Tyson houdbaarheidsdatum is om Nieuws
Nieuws

'Ik ga snel dood!' Boksicoon Mike Tyson houdbaarheidsdatum is om

'Ik ga snel dood!' Boksicoon Mike Tyson houdbaarheidsdatum is om

Mike Tyson zegt dat zijn dood 'heel snel' komt. De bokslegende onthult waarom hij en zijn vrouw vechten om geld en 'veiligheid' nadat hij sterft, ondanks het feit dat hij een multimiljonair is

Sprekend op zijn podcast, 'Hotboxin' met Mike Tyson,' vertelde de voormalige zwaargewicht kampioen, 56, aan trauma- en verslavingstherapeut Sean McFarland dat hij voelt dat zijn tijd bijna om is. ,,Natuurlijk gaan we allemaal op een dag dood", zei Tyson.

,,Dan, als ik in de spiegel kijk, zie ik die kleine vlekjes op mijn gezicht, ik zeg: "Wauw. Dat betekent dat mijn houdbaarheidsdatum dichtbij komt, heel snel".' In wat een morbide gesprek was, ging Tyson verder met 'geld betekent niets voor mij' en dat het een vals gevoel van veiligheid biedt.

Het gaat snel nu

,,Ik zeg altijd tegen mensen, ze denken dat geld hen gelukkig gaat maken, ze hebben nog nooit geld gehad - als je veel geld hebt, kun je niet verwachten dat niemand van je houdt', voegde hij eraan toe. ,,Je gelooft dat je onoverwinnelijk bent als je veel geld hebt, wat niet waar is."

Hij zat drie jaar in de gevangenis voor de verkrachting van tiener Desiree Washington in juli 1991 en verklaarde zichzelf failliet in 2003. Dit ondanks het feit dat hij meer dan $ 30 miljoen verdiende voor verschillende van zijn gevechten en $ 300 miljoen tijdens zijn carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws