'30 Miljoen!' Boksicoon Mike Tyson aangeklaagd door promotor Nieuws
Nieuws

'30 Miljoen!' Boksicoon Mike Tyson aangeklaagd door promotor

'30 Miljoen!' Boksicoon Mike Tyson aangeklaagd door promotor

Mike Tyson is aangeklaagd door promotor Triller. Ryan Kavanaugh Triller's CEO stuurde een brief naar Tyson waarin hij onthulde dat de zijn bedrijf $ 30 miljoen dollar had uitgegeven aan diens oefenwedstrijd tegen Roy Jones Jr. En Tyson al $ 25 miljoen betaald hebben gekregen voor een derde gevecht tegen Evander Holyfield.

Kavanaugh zegt dat Triller Tyson heeft aangeklaagd om te voorkomen dat hij oefenwedstrijden nastreeft die geen betrekking hebben op het sociale videoplatform van het bedrijf. ,,In plaats van de prijs te verlagen of opnieuw te onderhandelen over de deal, kwamen we de deal overeen. Met dien verstande dat het Holyfield-gevecht het volgende gevecht zou zijn en we gingen vooraf akkoord met de voorwaarden", schrijft Kavanaugh.

Groot risico

In maart plaatste Tyson een bericht op Instagram waarin stond dat hij niet langer met Triller zou samenwerken. Kavanaugh reageert door te zeggen dat het bedrijf een groot risico nam. ,,Niemand anders dan Triller was bereid om $ 25 miljoen dollar aan risico te nemen tijdens het eerste gevecht. Vooral in het midden van de Covid pandemie. Elke cent is volledig betaald en niemand heeft ooit beweerd dat we niet volledig hebben betaald."

Kavanaugh beweert bonnen te hebben die de financiële overeenkomst van Tyson met Triller bewijzen. ,,Het staat buiten kijf dat we een contractueel recht hebben op je volgende gevecht, inclusief maar niet beperkt tot Evander", staat in de brief aan Tyson te lezen.

,,Na meer dan $30 miljoen dollar te hebben uitgegeven aan je eerste gevecht terwijl je werd verteld dat het een gek risico was dat niemand zou nemen, was alleen omdat en voor dit recht op een Tyson-Holyfield-gevecht. We zijn ook rechtstreeks met Evander een overeenkomst aangegaan", aldus Kavanaugh die nu het geld terug wil zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws