UFC-vechter met dood bedreigd na moslim en christenen kritiek Nieuws
Nieuws

UFC-vechter met dood bedreigd na moslim en christenen kritiek

UFC-vechter met dood bedreigd na moslim en christenen kritiek

Sean Strickland is niet echt onder de indruk van doodsbedreigingen na kritiek op het moslim en Christen geloof. Hij moet er zelfs om lachen.

UFC-middengewicht Strickland spreekt zich uit over een deel van de reacties die hij heeft gekregen vanwege zijn opmerkingen over verschillende religies. Sommige mensen vinden hem grappig, maar anderen hebben zich afgevraagd of zijn opmerkingen de norm hebben overschreden.

Ik moet er om lachen

In zijn meest recente reeks tweets sprak de beruchte vechter over zijn interacties met zowel christenen als moslims. ,,Ik zal de spot drijven met Christeeb en zij zeggen" Sean op een dag zal Jezus in je leven komen en je redden, kom met mij naar de kerk", aldus Strickland (lees verder onder tweet).

,,Ik maak grappen over Moslims en het zijn regelrechte doodsbedreigingen lmao. " Binnen de kooi is Strickland een van de meest indrukwekkende middengewichten ter wereld, maar daarbuiten lijkt hij meer gefocust te zijn op het ophitsen van mensen op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws