'Jake Paul moet DOOD': Steelt pet van Floyd Mayweather en krijgt klappen Nieuws
Nieuws

'Jake Paul moet DOOD': Steelt pet van Floyd Mayweather en krijgt klappen

'Jake Paul moet DOOD': Steelt pet van Floyd Mayweather en krijgt klappen

Jake Paul heeft het flink verpest bij bokslegende Floyd Mayweather, de YouTuber dacht even het mannetje te kunnen uithangen. Jake stal de pet van Mayweather wat hem rake klappen opleverde, alles gebeurde op de persconferentie voor het gevecht van Floyd met Jake's broer Logan gisteren.

Het was niet echt slim van Jake om de pet te stelen van Floyd, sterker nog even later liep de YouTuber klappen op, waar van niet duidelijk is of de bokslegende die uitdeelde. Maar flink geraakt werd Jake wel die huilend werd gezien terwijl hij een kleedkamer in werd geleid.

Dood of de gladiolen

De twee kwamen oog in oog en raakte in een verhitte discussie. ,,Houd je bek man, ik ben mijn eigen baas!", verwees Floyd naar de loopbaan YouTube koning. Jake Paul pikt dit niet en besloot de pet af te pakken van Mayweather. En wat er toen gebeurde de video's zeggen genoeg..... Floyd riep terloops nog even dat Jake dood moet en dat hij daar graag een handje aan helpt.

STEUN ONS MET NIEUWS MAKEN > KLIK HIER

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws