Jake Paul weigert dopingtest voor gevecht tegen Tommy Fury
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul weigert dopingtest voor gevecht tegen Tommy Fury

Jake Paul weigert dopingtest voor gevecht tegen Tommy Fury

Jake Paul weigert dopingtest voor gevecht tegen Tommy Fury

Volgens het team van Tommy Fury weigerde Jake Paul een dopingtest voor het aanstaande gevecht tussen de twee. Tommy’s vader, John Fury, onthulde onlangs in een interview met Marca dat Paul en zijn team het testen op doping voor het gevecht hebben afgewezen.

Dat Fury senior die ook de vader van bokslegende Tyson Fury is hieruit blij is, laat hij duidelijk blijken. ,,Er staan ​​allerlei dingen in het contract, want je moet dit doen en je moet dat doen”, zei John Fury. “Ik wil mensen niet vervelen met de politiek. Maar Paul weigert zich aan te melden voor de VADA-dopingtests. Dat stoort me een beetje omdat ik dat in het contract wilde, maar dat wilden ze niet doen.”

Het niet hebben van drugstesten is teleurstellend nieuws voor Team Fury, aangezien Tommy gewend is om meerdere drugstests uit te voeren voor zijn gevechten. Toch is het niet iets dat het gevecht zal annuleren, want het is een gevecht dat Fury wil en weet dat hij gemakkelijk kan winnen.

Liever dood

,,Tommy beukt hem toch door de ring, daar ben ik van overtuigd. Jake heeft tot nu toe niet tegen een A-klasse bokser gestaan. Maar we meppen hem gek. Mensen denken dat Tommy wordt betaald om te verliezen, ze maken een grapje. Een Fury wordt liever ter dood gebracht dan die weg in te slaan.” (Lees door onder video).

Er hangt veel af van het gevecht, zo verklaarde Tyson en vader John al dat als Tommy zou verliezen hij de familienaam Fury niet waardig zou zijn. Ook zou hij dan uit de familie worden gezet, iets wat natuurlijk gekscherend bedoelt lijkt te zijn. Waarom Paul niet wil testen op doping is niet bekend.

Bekijk ook

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd

Vechtmachine geeft 5 aanvallers pak slaag op parkeerplaats (video)

Wat doe je als er 5 man op je afkomen?

ZIEN! Bokser ring uitgeslagen, land op schoot fotograaf

John "Scrappy" Ramirez sloeg letterlijk zijn tegenstander Jan Salvatierra uit de ring afgelopen nacht in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page