'Huisarrest en taakstraf!' Bokskampioen Gervonta Davis veroordeeld door rechtbank Nieuws
Nieuws

'Huisarrest en taakstraf!' Bokskampioen Gervonta Davis veroordeeld door rechtbank

'Huisarrest en taakstraf!' Bokskampioen Gervonta Davis veroordeeld door rechtbank

Gervonta Davis, een van de beste boksers van het moment, is vandaag veroordeeld tot 90 dagen huisarrest in combinatie met 3 jaar proeftijd en 200 uur taakstraf voor het doorrijden na een auto ongeluk.

Bokskampioen Davis krijgt de straf voor het ongeval dat hij veroorzaakte in november 2020 in Baltimore. Davis moet ook een taakstraf van 200 uur uitvoeren in Baltimore, zijn geboortestad.

Volgens een verslaggever van The Baltimore Banner kreeg Davis een reprimande van de rechter omdat hij geen verontschuldigingen aanbood aan de bestuurder van de auto die hij had geraakt.

Bokswedstrijd Gervonta Davis eind dit jaar niet in gevaar door straf

Davis had al eerder schadevergoedingen betaald aan de passagiers in de auto, maar niet aan de bestuurder. Davis heeft ook een rechtszaak op 26 mei in Broward County Court in Fort Lauderdale, Florida, vanwege een aanklacht wegens huiselijk geweld (gaat verder onder video).

Davis heeft twee keer gevochten dit jaar, waaronder het hoogtepunt van zijn 10-jarige professionele carrière afgelopen maand tegen Ryan Garcia. De straf van Davis zal vooralsnog niet voorkomen dat hij een derde keer vecht aan het einde van 2023.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws