Home / Nieuws / Huis bekende top kickbokser beschoten

Huis bekende top kickbokser beschoten

Patrice Quarteron beschoten

Het huis van de Franse top kickbokser Patrice Quarteron is afgelopen week beschoten.

Vrijdag 10 januari berichtte de krant Le Parisien dat het huis van Patrice Quarteron, gelegen in Corbeil-Essonnes, op woensdag 8 januari het doelwit is geweest van een aanslag met een vuurwapen. Niemand raakte gewond. Kickbokser Quarteron, was afwezig tijdens de aanslagl.

Volgens de eerste informatie van de Parijse krant, “was er geen intentie om te doden. Het is waarschijnlijk een daad van intimidatie”. Sinds hij de handschoenen heeft opgehangen, is de kickbokser beheerder geworden van het eigendom van de familie Dassault, een miljardair, die zijn fortuin verdiende in de luchtvaart- en wapenindustrie.

Gewenste tegenstander Badr Hari

Quarteron die met zijn familie in een bijgebouw op het terrein woont, zou een geschil hebben met de erfgenamen van Serge Dassault, die stierf in 2018. Er wordt geëist dat hij het terrein verlaat. De gerechtelijke politie heeft een onderzoek ingesteld.

Vandaag werd bekend in een interview met Veronica Fight dat de trainer/coach van Badr Hari, Quarteron als gewenste tegenstander ziet voor zijn vechter. Hij ziet het paar het liefst in Parijs tegen elkaar in de ring staan, zij stonden al eerder in 2014 gepland om elkaar te treffen, dat ging niet door. Lees hier meer….

Bekijk ook

ONE Championship toont Amsterdam als locatie kickboks event?

De snelst groeiende vechtsport organisatie ONE Championship denkt aan expansie buiten Azië.

BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd

Het leven van de misdaad bestrijder ligt compleet overhoop

Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs

Deze landelijke prijs wordt jaarlijks toegekend