Huis bekende top kickbokser beschoten Nieuws
Nieuws

Huis bekende top kickbokser beschoten

Huis bekende top kickbokser beschoten
Huis bekende top kickbokser beschoten

Het huis van de Franse top kickbokser Patrice Quarteron is afgelopen week beschoten.

Vrijdag 10 januari berichtte de krant Le Parisien dat het huis van Patrice Quarteron, gelegen in Corbeil-Essonnes, op woensdag 8 januari het doelwit is geweest van een aanslag met een vuurwapen. Niemand raakte gewond. Kickbokser Quarteron, was afwezig tijdens de aanslagl.

Volgens de eerste informatie van de Parijse krant, "was er geen intentie om te doden. Het is waarschijnlijk een daad van intimidatie". Sinds hij de handschoenen heeft opgehangen, is de kickbokser beheerder geworden van het eigendom van de familie Dassault, een miljardair, die zijn fortuin verdiende in de luchtvaart- en wapenindustrie.

Gewenste tegenstander Badr Hari

Quarteron die met zijn familie in een bijgebouw op het terrein woont, zou een geschil hebben met de erfgenamen van Serge Dassault, die stierf in 2018. Er wordt geëist dat hij het terrein verlaat. De gerechtelijke politie heeft een onderzoek ingesteld.

Vandaag werd bekend in een interview met Veronica Fight dat de trainer/coach van Badr Hari, Quarteron als gewenste tegenstander ziet voor zijn vechter. Hij ziet het paar het liefst in Parijs tegen elkaar in de ring staan, zij stonden al eerder in 2014 gepland om elkaar te treffen, dat ging niet door. Lees hier meer….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws