Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / MIKE PASSENIER: ‘Badr vs Quarteron in Parijs zou een mooie zijn’

MIKE PASSENIER: ‘Badr vs Quarteron in Parijs zou een mooie zijn’

Tijdens een interview met Veronica Fight waar gevraagd werd tegen wie de volgende is waar tegen Badr de ring in zou kunnen was Mike Passenier stellig.

“Als Badr weer compleet hersteld is melden wij ons beter bij GLORY. Aan tegenstanders zal het niet ontbreken, dat is het minste probleem,”zegt Passenier. Op de vraag wie dan op het vizier staan noemt Passenier onder andere Guto Inocente die in 2018 van Rico Verhoeven verloor in de strijd om de titel.

Ook wordt Patrice Quarteron genoemd: “Ik hoop op Quarteron in Parijs, daar hebben wij nog een appeltje mee te schillen. Die man zit meer op social media grappige filmpjes te maken maar vechten ho maar. Dat is gewoon een mafkees. ” Badr en Quarteron hebben een verleden.

Knal partij

Van Badr werd verwacht dat hij op 16 oktober 2014 in de GFC-serie 2 in Dubai, VAE, tegen Quarteron zou vechten. Uiteindelijk weigerde hij het gevecht en vocht in plaats daarvan tegen een Litouwse vechter, zeggend dat Quarteron zich niet sportief gedroeg.

Dit veroorzaakte nogal wat commotie en Quarteron ging zelfs over tot het publiceren van een bandopname waarin hij Passenier er van betichte dat deze hem van de partij af wilde praten. Dit is echter nooit bewezen en de bandopname leek te zijn bewerkt. In ieder geval staat een wedstrijd tussen Badr en Quarteron hoog op de lijst.

Bekijk ook

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R) Conor McGregor ging flink los op oude ...

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media.

Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video)

Keyboard warriors en internet pesters zijn helaas tegenwoordig maar al te gewoon, vooral in de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page