'Hufters!' Vechtreus pissed off na knock-out te zijn gemept
Home / Nieuws / ‘Hufters!’ Vechtreus pissed off na knock-out te zijn gemept

‘Hufters!’ Vechtreus pissed off na knock-out te zijn gemept

'Hufters!' Vechtreus Zuluzinho pissed off na knock-out te zijn gemept

Zuluzinho is flink over de zeik door standup-regel die leidde tot zijn brute knock-out verlies afgelopen weekend tijdens AMC Fight Nights 114 in Wit-Rusland. Het is begrijpelijk dat de Braziliaanse MMA-veteraan er nog steeds boos over is.

Vechtreus Zuluzinho was seconden verwijderd van wat een submission overwinning had kunnen zijn toen de scheidsrechter hem en zijn rivaal Petr Romankevich vroeg op te staan. Seconden later werd hij knock-out geslagen.

,,Ik was geschokt en zwaar pissed off”, zegt Zuluzinho in een interview. “Ik had de submission gelocked en dacht dat de scheids het gevecht stopte om mij de overwinning te geven omdat er iets was gebeurd.” Volgens de regels van AMC Fight Nights mag de scheidsrechter beide vechters rechtop zetten na één minuut actie op de grond.

Ik wist van niks

Zuluzinho zei dat hij niet op de hoogte was van een dergelijke regel in de wedstrijd. De Braziliaan zei dat hij ondanks de regel nog steeds de strijd zou hebben aangegaan, maar hij zou anders hebben gevochten. ,,Ik zou een andere strategie hebben gehad”, zei Zuluzinho. ,,Ik zou hem hebben neergehaald en meteen voor de armbar of kimura zijn gegaan. En zou ik koste wat kost voor de finish zijn gegaan.”

Gepland om 165 kilo wegende Serigne Ousmane Dia “Bombardier” te ontmoeten einde deze maand, zei Zuluzinho dat hij het niet gevaarlijk vindt om zo snel terug te keren “omdat het goed met me gaat, ik ben niet gewond. Knock-outs gebeuren”, voegde hij eraan toe. We zijn vechters, we moeten vechten. Zo is het leven.”

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page