Hufter! Beveiliger smijt UFC fan op de grond (video) Nieuws
Nieuws

Hufter! Beveiliger smijt UFC fan op de grond (video)

Hufter! Beveiliger smijt UFC fan op de grond (video)

Een UFC fan probeerde tijdens UFC 274 in de Octagon te komen, maar het liep niet goed af voor haar. Een oplettende beveiliger smeet de vrouw zonder pardon op de grond.

Nadat Charles Oliveira Justin Gaethje had verslagen bij UFC 274 afgelopen zaterdag, sprong een over enthousiaste fan van haar stoel op de eerste rij om naar de Octagon (MMA-kooi) te rennen. In het begin leek het alsof ze het perfect had gepland.

Aangezien ze vlak achter mensen stond die naar de Octagon gingen besloot zij de stoute schoenen aan te trekken. Maar toen een bewaker haar de sprong zag maken, werd ze op de grond gegooid. Of ze verwondingen heeft opgelopen is niet bekend. De beveiliger kreeg flink wat commentaar op social media en werd een 'hufter' genoemd. Maar de man deed waar hij voor was ingehuurd.

Het is waarschijnlijk dat ze uit de arena is gegooid na wat ze deed. Maar het goede nieuws voor haar is dat het evenement al was afgelopen voordat ze naar de Octagon rende. Dus ze heeft geen gevechten hoeven missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws