Glory 91 Parijs: Bahram Rajabzadeh vs Kevin Oumar kijken Nieuws
Nieuws

Glory 91 Parijs: Bahram Rajabzadeh vs Kevin Oumar kijken

Glory 91 Parijs: Bahram Rajabzadeh vs Kevin Oumar kijken

Op zaterdag 27 april staat Bahram Rajabzadeh klaar om de ring te betreden bij Glory 91 in Parijs. Dit evenement belooft een spannende showcase te worden van Rajabzadeh's vaardigheden in de ring. De weg naar Glory 91 was echter niet zonder obstakels voor Rajabzadeh.

Een terugblik op de zwaargewicht Grand Prix

Bij de Glory zwaargewicht Grand Prix op 9 maart stond Rajabzadeh bijna tegenover de Glory Kampioen Rico Verhoeven in de finale. Levi Rigters bleek echter te sterk voor Rajabzadeh in de halve finale, waardoor zijn kans op de finale werd weggenomen. Ondanks protesten van Rajabzadeh en zijn team, werd het protest afgewezen.

De uitdaging in Parijs

In Parijs zal Rajabzadeh de kans krijgen om zijn vechtkunsten te tonen aan het publiek. Tegenstander Kevin Oumar zal naar verwachting een geduchte tegenstander zijn voor Rajabzadeh. De fans van Oumar hopen natuurlijk op een overwinning van hun favoriet.

Waar en hoe te kijken naar Glory 91: Live stream via Videoland

Voor fans die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn bij Glory 91 in Parijs, biedt Videoland een oplossing. Via hun livestream zullen ze de hele wedstrijd en het evenement uitzenden. Het bekijken van het evenement kan vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd. De verwachting is dat Bahram Rajabzadeh en Kevin Oumar rond 22:00 uur de ring zullen betreden.

Bahram Rajabzadeh info Details
Geboortedatum 3 augustus 1991 (32 jaar oud)
Geboorteplaats Urmia, Iran
Lengte 1,87 m (6 ft 1½ in)
Gewicht 100,3 kg (221 lb; 15 st 11 lb)
Gewichtsklasse Licht zwaargewicht / Zwaargewicht
Stijl Kickboksen
Stance Orthodox
Vechtlocatie Baku, Azerbeidzjan
Team Orion Sports Club
Trainer Çingiz Eyvazov
Actief sinds 2016-heden
Kickboksrecord
Totaal 16
Overwinningen 14
Op knock-out 11
Verliezen 2

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws