Dwayne 'The Rock' Johnson kan 'echt' vechten! Speelt UFC-Ster Nieuws
Nieuws

Dwayne 'The Rock' Johnson kan 'echt' vechten! Speelt UFC-Ster

Dwayne 'The Rock' Johnson kan 'echt' vechten! Speelt UFC-Ster

Dwayne "The Rock" Johnson is druk bezig met zijn transformatie naar mixed martial arts-legende Mark Kerr.

De 52-jarige superster, die net klaar is met een reeks succesvolle optredens voor WWE, deelde zondag op Instagram een video van zijn eerste MMA-trainingen. Johnson bereidt zich voor op de rol van Kerr in de aankomende biografische film "The Smashing Machine."

Van WWE naar Octagon

"Voorbereidingen voor 'The Smashing Machine' aan het treffen. Ik leer elke dag bij en het is een nederige, intense en motiverende reis gebleken in de wereld van vechtsporten en het worden van...", schrijft The Rock op Instagram.

"Ik ben een harde werker, maar ik realiseerde me dat ik voor deze rol harder zal moeten werken dan ooit tevoren. De fysieke training is slechts één onderdeel van de grotere reis, die echt een teamprestatie is. Groeiend en dankbaar."

Kerr's Verhaal op het Witte Doek

Johnson zal de hoofdrol spelen in de aankomende film, die de opkomst en ondergang van Kerr belicht. Kerr is een tweevoudig winnaar van het UFC zwaargewichttoernooi en een veteraan van Pride FC. De bekroonde studio A24 zal de film produceren, met regisseur Benny Safdie aan het roer. Safdie is vooral bekend van zijn werk aan de film "Uncut Gems". Hij schreef tevens het script voor "The Smashing Machine", dat al enkele jaren in ontwikkeling is. Johnson kondigde de film voor het eerst aan eind 2019, voorafgaand aan UFC 244.

Golden Globe Award-winnares Emily Blunt zal in de film de rol van Dawn Staples vertolken, de vrouw van Kerr.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws