ZIEN! Iraanse Hulk gesloopt in gevecht: 'Dikke ellende' (video) Nieuws
Nieuws

ZIEN! Iraanse Hulk gesloopt in gevecht: 'Dikke ellende' (video)

ZIEN! Iraanse Hulk gesloopt in gevecht: 'Dikke ellende' (video)

Sajad Gharibi bijgenaamd de Iraanse Hulk werd afgelopen nacht flink door de boksring gemept door de Kazachse Titan. De Hulk ging knock-out in de eerste ronde wat ook al werd verwacht door de critici. De redactie van Vechtsport Info heeft de beelden verzameld, kijk en huiver.

Alle ogen waren gericht op de Iraanse Hulk echte naam Sajad Gharibi toen hij het opnam in Dubai tegen de Kazachse Titan. Maar het eindigde in een farce toen de twee jagers hun meningsverschillen in de ring beslechtten.

Wat slecht

Hun bokspartij was, zoals verwacht, een slordige aangelegenheid. Geen van beide mannen heeft eerdere professionele of amateur-bokservaring. Dat bleek uit de kwaliteit van het gevecht. Maar de Kazachse Titan, echte naam Djumanov Almat Bakhytovich, had op zijn minst wat rake stoten uitgedeeld en dat voordeel gebruikt om de Iraanse Hulk, Sajad Gharibi, via KO te verslaan.

De aanloop naar het gevecht was al even dramatisch als de clash zelf. De Hulk zou eerst tegen de 'Engste man' Martyn Ford vechten maar dat ging niet door. Dat is achteraf maar goed ook want dat had de Hulk waarschijnlijk niet overleefd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws