'Hij verdiend meer dan dit'! Conor McGregor prijst oud-rivaal Nieuws
Nieuws

'Hij verdiend meer dan dit'! Conor McGregor prijst oud-rivaal

'Hij verdiend meer dan dit'! Conor McGregor prijst oud-rivaal

Ook al heeft McGregor zalvende woorden voor zijn oud-rivaal toch ging het er hard aan toe in aanloop van hun wedstrijd in 2015. Het verhaal is bekend, McGregor pestte Aldo in wezen gedurende de hele persconferentie, legde zijn handen op de kampioen, stal de titel-riem en slingerde beledigingen in het rond.

Niets dan liefde

In een paar seconden versloeg McGregor de Braziliaan om zo de grote UFC-kampioen te worden. Nu, een half decennium later, is Conor McGregor de onwaarschijnlijke bron van een overvloed aan liefde en waardering voor Jose Aldo.

,,Wat een strijder is die man. Het was een eer om de Octagon met hem te delen. Ik had er graag weer bij willen zijn. Hij verdiende meer, vond ik", schreef McGregor over Aldo. Het is een gevoel dat door veel fans wordt gedeeld, Aldo verdiende de kans om goud terug te winnen in een onmiddellijke herkansing echter kwam het daar niet van door blessure leed bij Aldo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws