'Hij verdiend meer dan dit'! Conor McGregor prijst oud-rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Hij verdiend meer dan dit’! Conor McGregor prijst oud-rivaal

‘Hij verdiend meer dan dit’! Conor McGregor prijst oud-rivaal

Conor McGregor heeft niets dan lof voor voormalig rivaal Jose Aldo, dit nadat de Braziliaan opeenvolgende overwinningen op bantamgewicht aan elkaar heeft geregen. Aldo had een waanzinnige overwinningsreeks van 18 gevechten voordat hij de Ier in december 2015 ontmoette.

Ook al heeft McGregor zalvende woorden voor zijn oud-rivaal toch ging het er hard aan toe in aanloop van hun wedstrijd in 2015. Het verhaal is bekend, McGregor pestte Aldo in wezen gedurende de hele persconferentie, legde zijn handen op de kampioen, stal de titel-riem en slingerde beledigingen in het rond.

Niets dan liefde

In een paar seconden versloeg McGregor de Braziliaan om zo de grote UFC-kampioen te worden. Nu, een half decennium later, is Conor McGregor de onwaarschijnlijke bron van een overvloed aan liefde en waardering voor Jose Aldo.

,,Wat een strijder is die man. Het was een eer om de Octagon met hem te delen. Ik had er graag weer bij willen zijn. Hij verdiende meer, vond ik”, schreef McGregor over Aldo. Het is een gevoel dat door veel fans wordt gedeeld, Aldo verdiende de kans om goud terug te winnen in een onmiddellijke herkansing echter kwam het daar niet van door blessure leed bij Aldo.

Over Gerard Buddenberg

Bekijk ook

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Welterusten! Halve maan ‘KO’ nekt vechter (video)

In de eerste ronde ging het er al hard aan toe

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page