'Om te kwijlen'! McGregor wil gevecht met Jake Paul
Home / Nieuws / ‘Om te kwijlen’! McGregor wil gevecht met Jake Paul

‘Om te kwijlen’! McGregor wil gevecht met Jake Paul

Jake Paul zegt dat Tyron Woodley een harder gevecht was dan Conor McGregor zou zijn. De YouTuber spreekt zich uit na zijn winst op voormalig UFC-kampioen Woodley. En McGregor kwijlt bij de gedachten om tegen Paul te knokken.

De YouTuber die bokser Jake Paul is geworden, zegt dat zijn laatste tegenstander, Woodley, een harder gevecht was dan als dit tegen UFC-superster McGregor zou zijn. Paul versloeg Woodley afgelopen nacht via split decision in Cleveland, Ohio.

Het gevecht op zich werd overladen met kritiek, maar na de wedstrijd melde Paul dat hij de Ier makkelijk zou verslaan. Na de overwinning van Paul op Woodley, twitterde McGregor dat hij “kwijlde” bij de mogelijkheid om zo snel mogelijk tegen Paul te vechten, maar de YouTuber ziet het anders.

Te makkelijk

,,We zijn op weg naar veel grotere gevechten, ik ben ook aan het kwijlen omdat ik net opgewarmd ben. Conor McGregor heeft op dit moment veel meer om zich op te concentreren naast mij”, zei Paul. ,,Ik sta op vijf overwinningen op rij, hij is 1-3 in de afgelopen vier jaar. “

,,Dus de man moet van zijn wodka of wat voor merk dan ook af, nuchter worden en weer naar de sportschool gaan en dan kunnen we verdomme gaan vechten’, zei Paul. Zelfs als de Ier in vorm verschijnt, denkt Paul nog steeds dat Woodley een moeilijker gevecht was. ,,Om eerlijk te zijn, hij slaat niet harder dan Woodley. Hij weegt niet zoveel als Woodley. Hij is korter dan Woodley. Ik heb het voor het gevecht gezegd, ik denk dat Woodley een harder gevecht is dan hij. “

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page