'Om te kwijlen'! McGregor wil gevecht met Jake Paul Nieuws
Nieuws

'Om te kwijlen'! McGregor wil gevecht met Jake Paul

'Om te kwijlen'! McGregor wil gevecht met Jake Paul

Jake Paul zegt dat Tyron Woodley een harder gevecht was dan Conor McGregor zou zijn. De YouTuber spreekt zich uit na zijn winst op voormalig UFC-kampioen Woodley. En McGregor kwijlt bij de gedachten om tegen Paul te knokken.

De YouTuber die bokser Jake Paul is geworden, zegt dat zijn laatste tegenstander, Woodley, een harder gevecht was dan als dit tegen UFC-superster McGregor zou zijn. Paul versloeg Woodley afgelopen nacht via split decision in Cleveland, Ohio.

Het gevecht op zich werd overladen met kritiek, maar na de wedstrijd melde Paul dat hij de Ier makkelijk zou verslaan. Na de overwinning van Paul op Woodley, twitterde McGregor dat hij "kwijlde" bij de mogelijkheid om zo snel mogelijk tegen Paul te vechten, maar de YouTuber ziet het anders.

Te makkelijk

,,We zijn op weg naar veel grotere gevechten, ik ben ook aan het kwijlen omdat ik net opgewarmd ben. Conor McGregor heeft op dit moment veel meer om zich op te concentreren naast mij", zei Paul. ,,Ik sta op vijf overwinningen op rij, hij is 1-3 in de afgelopen vier jaar. "

,,Dus de man moet van zijn wodka of wat voor merk dan ook af, nuchter worden en weer naar de sportschool gaan en dan kunnen we verdomme gaan vechten', zei Paul. Zelfs als de Ier in vorm verschijnt, denkt Paul nog steeds dat Woodley een moeilijker gevecht was. ,,Om eerlijk te zijn, hij slaat niet harder dan Woodley. Hij weegt niet zoveel als Woodley. Hij is korter dan Woodley. Ik heb het voor het gevecht gezegd, ik denk dat Woodley een harder gevecht is dan hij. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws