'Hij gaat kapot!' Iraanse Hulk gaat voor de kill zondag Nieuws
Nieuws

'Hij gaat kapot!' Iraanse Hulk gaat voor de kill zondag

'Hij gaat kapot!' Iraanse Hulk gaat voor de kill zondag

Sajad Gharibi beter bekend als de Iraanse Hulk staat gepland te vechten tegen de Kazach Titan morgen in P7 Arena in het Media One Hotel, Dubai. Een ding is voor de Iranier duidelijk zijn rivaal zal gestrekt de zaal uit gaan.

In een video laat The Hulk even zien te kunnen incasseren, de video werd geplaatst om zijn critici te laten zien dat hij geen huilbaby is zoals beweerd wordt. De Hulk werd belachelijk gemaakt na zijn staredown met Engste man Marty Ford een tijd geleden. Waar hij bruut naar achteren werd geduwd.

De bokswedstrijd met Ford ging niet door omdat de Brit beweerde het zielig te vinden voor de Hulk. Deze ontkende en maakt nu dus zijn boksdebuut tegen de Kazach Titan. Fans kunnen het evenement exclusief lieve bekijken dat wordt uitgezonden op de unieke pay-per-view-service van celebrity-bokspromotor Wicked 'N' Bad.

Voor de early birds kost een online ticket slechts € 5,95 kost voordat de prijs wordt verhoogd tot £ 7,95 op Fight Night. Wil je meekijken klik hier voor een kaartje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws