'Het kan mij geen FUCK schelen': UFC-vechtbaas niet onder de indruk - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Het kan mij geen FUCK schelen’: UFC-vechtbaas niet onder de indruk

‘Het kan mij geen FUCK schelen’: UFC-vechtbaas niet onder de indruk

'Het kan mij geen FUCK schelen': UFC-vechtbaas niet onder de indruk

Dana White, zegt dat het hem geen fuck kan schelen wat de idiote coach Joshua Fabia voor onzin uitkraamt over de UFC. Fabia zegt dat er matchfixing plaats zou vinden waardoor gevecht van te voren worden beïnvloed.

Sinds vechter Diego Sanchez recentelijk werd ontslagen door de UFC is Fabia los gegaan op de organisatie en haar president White. De meest gekke beschuldigingen worden geuit door Fabia die Sanchez als coach onder zijn vleugels had. Fabia die zelf negatief in het nieuws kwam door uitgelekte beelden waar hij Sanchez hangend aan een plafond onderwerpt aan een training, wordt bestempeld als een idioot.

Klootzak

Nu komt Fabia dus met de bewering dat de UFC de gevechten beïnvloed, waarvan White zegt dat dit complete onzin is. ,,Alles wat hij doet is naar buiten komen en beschuldigend over mensen praten”, zegt White. ,,Die vent is zo’n klootzak. Serieus, als je iets serieus neemt wat die vent zegt, moet je verdomme met een stok geslagen worden.”

,,Als de bron iemand was die ook maar enigszins geloofwaardig was, ja [dan zou ik iets doen]. Het kan me een fuck schelen wat hij zegt. Ik denk dat het kind geestesziek is”, aldus White die er verder geen actie op wil ondernemen. ,,Dus moet ik de advocaten inschakelen voor een geesteszieke klootzak? Je weet wat ik bedoel? Het is gewoon een complete verspilling van tijd. Dus nee.”

Bekijk ook

Blote vuist knokken! ‘Goed voor het kickboksen’

De gevechten met de blote vuist (bare knuckle) zijn wreed

‘Bitch!’ UFC’er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

Vanwege een niet nader genoemde blessure

Wacht Rico Verhoeven hetzelfde lot als Anthony Joshua?

Zal Overeem de betere zijn over Verhoeven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page