Chaotische wedstrijd interruptie leidt naar NXT TakeOver main event Nieuws
Nieuws

Chaotische wedstrijd interruptie leidt naar NXT TakeOver main event

Chaotische wedstrijd interruptie leidt naar NXT TakeOver main event

NXT was afgelopen nacht een chaos. De openingswedstrijd, wat voor de uitdager voor Kross op TakeOver In Your House zou moeten bepalen, werd grandioos verstoord waardoor de NXT Championship match voor TakeOver meer mensen dan een een-op-een wedstrijd krijgt.

Tijdens de triple threat match tussen Johnny Gargano, Pete Dunne en Kyle O’Reilly kwam Adam Cole de wedstrijd grandioos verstoren. Hij viel iedereen aan die in zijn pad was, waardoor de wedstrijd een no-contest werd verklaard. Het lukte William Regal om met beveiliging Cole van de arena te verwijderen, maar kon de wedstrijd niet opnieuw starten.

NXT TakeOver main event aankondiging

Een kleine tijd later kwam Adam Cole alsnog in de arena om NXT Champion Karrion Kross bij te roepen. Nadat Kross kwam, haalde Cole hem verbaal neer omdat Kross meer show is dan wrestling. Regal probeerde er een stokje voor te steken en Kross vs Cole te voorkomen, maar Kross verzocht dat hij zijn NXT Championship op TakeOver gaat verdedigen tegen Cole, Dunne, Gargano en O’Reilly. Dat verzoek werd geaccepteerd, waardoor de NXT Championship match op 13 juni officieel werd gemaakt.

Hieronder zijn de volledige resultaten van NXT:

  • NXT Championship #1 Contender’s Triple Threat: Johnny Gargano vs Kyle O’Reilly vs Pete Dunne werd een no-contest vanwege een aanval van Adam Cole.
  • Jake Atlas versloeg LA Knight.
  • NXT Cruiserweight Championship: Kushida versloeg Carmelo Hayes om de titel te behouden.
  • The Way (Candice LeRae en Indi Hartwell) versloegen Zayda Ramier en Zoey Stark.
  • NXT Tag Team Championship: MSK (Nash Carter en Wes Lee) versloegen Legado Del Fantasma (Joaquin Wilde en Raul Mendoza) om de titel te behouden.

WWE NXT is in Nederland iedere donderdag on-demand te zien op WWE Network en live op dinsdagavonden op USA Network.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws