Helse motoragent slaat irritant joch! 'Die pepperspray' (video) Nieuws
Nieuws

Helse motoragent slaat irritant joch! 'Die pepperspray' (video)

Helse motoragent slaat irritant joch! 'Die pepperspray' (video)

Een Belgische motoragent pikte het rebelse gedrag van een skaterboy niet en pakte deze keihard aan. Het woord Nazi was net de druppel die de emmer deed overlopen.

Naar de Politie kan je beter luisteren en vooral niet tegendraads doen als deze je al een paar heeft gewaarschuwd. Een Belgische motoragent trad hard op tegen een op het oog irritante jongen. De bleef maar hameren op zijn rechten.

Pepperspray

Toen hij beweerde dat de agent een nazi was schoot dit in het verkeerde keelgat en werd de knaap met een vuistslag geveld nadat hij eerst met pepperspray was bespoten. Dat was nog niet alles, de knaap bleef lastig waardoor de boel verder escaleerde. Ook de omstanders bemoeide zich ermee.

Uiteindelijk werd de jongen in de boeien geslagen.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws