Heftig gevecht op dak loopt uit de hand (video) Nieuws
Nieuws

Heftig gevecht op dak loopt uit de hand (video)

Heftig gevecht op dak loopt uit de hand (video)

King Of The Streets is een vechtsport organisatie die straatgevechten brengt, bloedig en met zelfs bekende vechters ook uit Nederland.

De organisatie afgekort KOTS die zijn origine kent in Scandinavië is voor een aantal bekende vechters een uitstapje tijdens de coronapandemie geworden. Het ontbreken aan grote evenementen deed sommige beslissen dan maar de stap te nemen naar extreem vechten met de blote vuist.

Niet voor mietjes

Een van die Nederlanders is Brian Hooi, Bellator MMA vechter. Naast Hooi zijn er vechters die liever niet bij naam bekend worden. Zo kwam Hooi door zijn wedstrijden bij KOTS op de zwarte lijst van de Vechtsportautoriteit terecht. Een recente video uitgebracht door KOTS toont de hardheid van de vechter en de adrenaline die gepaard gaat met dergelijke gevechten.

De twee vechters in de video knokken een harde strijd uit en willen eigenlijk door knokken nadat het al tot een bloederig einde is gebracht. De teams achter de vechters moeten in actie komen om de gemoederen tot bedaren te brengen. ,,Dit is KOTS, niet voor de mietjes", zoals een bijschrift op social media. Daar lijkt geen woor aan gelogen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws