Hasbulla's eerste UFC optreden 22 oktober! 'Samen met Khabib' Nieuws
Nieuws

Hasbulla's eerste UFC optreden 22 oktober! 'Samen met Khabib'

Hasbulla's eerste UFC optreden 22 oktober! 'Samen met Khabib'

Hasbulla zal zijn eerste UFC-optreden maken tijdens UFC 280 op 22 oktober. Hasbulla zal in de hoek van Islam Makhachev staan ​​tijdens diens gevecht tegen Charles Oliveira.

UFC 280 in Abu Dhabi staat voor de deur en er is één brandende vraag die alle serieuze MMA-fans bezighoudt: zal Hasbulla er zijn? De kleine vechter heeft de afgelopen jaren de harten van vechtfans overal veroverd.

Wie houdt er niet van om video's te bekijken van de klein uitgevallen jongen die veel grotere mannen schopt en slaat. Die zelfs een hamburger in het gezicht van UFC Alexander Volkanovski smeet, en andere gekkigheid uithaalde?

Dat wordt nog wat

Het is eindelijk officieel: Hasbulla zal verschijnen op UFC 280 in Abu Dhabi, waar Islam Makhachev en Charles Oliveira zullen vechten voor de vacante UFC lichtgewicht titel. Niet alleen dat, maar Hasbulla zal naar verluidt in de hoek van Makhachev staan samen met voormalig kampioen Khabib Nurmagomedov.

Ali Abdelaziz van Dominance MMA, die Makhachev in zijn management heeft bevestigde het nieuws. Hasbulla tekende een lucratief contract met de UFC die de kleine geweldenaar en influencer wil inzetten om een jongere groep fans te bereiken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws