UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! 'Niet te hard slaan'
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! ‘Niet te hard slaan’

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! ‘Niet te hard slaan’

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! 'Zal niet te hard slaan'

Conor McGregor daagt mini social media ster en luis in de pels Hasbulla uit om een rondje met hem te sparren. De internet ruzie tussen de twee liep hoog op en de Ier lijkt daar een bruut einde aan te willen maken.

De grote ster van de UFC richtte zich eerder deze maand op Hasbulla via sociale media. En noemde hem een ​​”eikeltje” nadat hij zag dat de TikTok-superster zijn huisdier (een kip) naar hem vernoemd had. McGregor verwijderde snel zijn verbale tirade tegen de 19-jarige, die lijdt aan een genetisch tekort aan groeihormoon.

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! 'Zal niet te hard slaan'

Maar The Notorious had de Rus snel weer weer in het vizier en twitterde: “Laat me Hasbulla in de UFC sparren. Grote handschoenen en een vriendelijke affaire, ik zweer het.” Het duurde niet lang voordat Hasbulla – die uit hetzelfde deel van Rusland komt als McGregors bittere rivaal Khabib Nurmagomedov – reageerde op de inmiddels verwijderde tweet.

Angsthaas

Hij twitterde: “Dit is waar ik op heb gewacht, zoals gewoonlijk is het verwijderd. Conor McGregor, laten we het doen en laat volgende keer de tweet staan.” Hasbulla’s volgers waren er snel bij om commentaar te leveren op de uidaging van McGregor, met een die zei: “Ik denk niet dat Conor dit aandurft.

McGregor, 34, bevindt zich momenteel in de laatste fase van het herstellen van het gruwelijke gebroken been dat hij opliep in zijn trilogiegevecht met Dustin Poirier afgelopen juli. En acteert in de film Roadhouse. Verwacht wordt dat de Ier voorjaar 2023 zijn UFC comeback maakt.

Bekijk ook

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is

Asielzoekertje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk'

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! ‘lik op stuk’ (video)

De jongen wilde klaarblijkelijk stoer doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page