Grote problemen voor Shane McMahon op WrestleMania en meer..... Nieuws
Nieuws

Grote problemen voor Shane McMahon op WrestleMania en meer.....

Grote problemen voor Shane McMahon op WrestleMania en meer.....

Shane McMahon de zoon van WWE-eigenaar Vince McMahon heeft zich in de nesten gewerkt. Maar er is meer nieuws van het WWE front

Afgelopen weken kreeg Shane het aan de stok met de reus binnen de WWE Braun Strowman, de 2,03cm en 180 kilo wegende beul pikt het niet meer en heeft geëist dat hij het mag opnemen tegen Shane op WrestleMania. Inmiddels heeft het management van de WWE ingewilligd waardoor Shane diep in de nesten zit.

Shane McMahon heeft de afgelopen weken de woede bij Braun Strowman gewekt en zal nu bij WrestleMania op 10 april de ring moeten betreden met een Monster. De vechtsportfans kennen Braun Strowman van zijn worstelpartij tegen bokslegende Tyson Fury.

Gigantische dames (Wedstrijd) match op WrestleMania

De Japanse Asuka The Empress neemt het op tijdens WrestleMania tegen de Australische Nightmare Rhea Ripley. Asuka die al een lange tijd de dames divisie domineert gaat een hele zware avond tegemoet want Ripley zal er alles aandoen om de titel op haar naam te zetten.

Virtual meet and greet al snel uitverkocht

Vanwege covid kan de WWE net zoals afgelopen jaar geen Axxess houden, tijdens deze Axxess kunnen de fans hun helden ontmoeten echter dit jaar is alles anders.

Dit jaar kan men voor 125 dollar een virtual meet and greet van 2 minuten kopen met een WWE-superstar, 20 verschillende nemen deel aan dit event en binnen 30 minuten waren voor de meeste superstars al geen virtual meets verkrijgbaar.

Geen geld terug

WWE hanteert wel het beleid dat je zelf verantwoordelijk bent voor een goede internetverbinding en dat je natuurlijk op de afgesproken tijd klaar zit, mocht door jou fout er geen verbinding gemaakt kunnen worden dan vervalt de meet and greet en is er geen teruggave mogelijk.

Burgermeester opgenomen in de Hall of Fame 

Oud worstelaar Glenn Jacobs bekend als worstelaar Kane wordt opgenomen in de Hall of Fame van de WWE in 2021. Ondanks dat Kane als duister figuur fungeerde in de WWE, timmerde hij buiten de WWE hard aan zijn imago als politiek figuur. Dat heeft geresulteerd dat hij in 2018 verkozen werd tot burgemeester van Knox County.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws