Grote ellende: leegloop bij  worstelorganisatie WWE Nieuws
Nieuws

Grote ellende: leegloop bij worstelorganisatie WWE

Grote ellende: leegloop bij  worstelorganisatie WWE

Sinds corona de wereld in de greep heeft moesten veel bedrijven inkrimpen en ook in Amerika was dit niet anders. WWE de grootste worstelorganisatie van de wereld, heeft na een aantal maanden het harde besluit moeten nemen veel mensen te ontslaan.

Veel worstelaars, schrijvers, stagebouwers, trainers werden de dupe maar ook trainers moesten hun biezen pakken. 22 atleten, een van de bekendste oudgediende scheidsrechters in de organisatie Mike Chioda, maar oud Olympisch worstel kampioen Kurt Angle, die achter de schermen werkzaam was bij de WWE moesten het veld ruimen.

Zelf ontslag

Nu 12 maanden verder is het juist omgekeerd, in plaats dat de WWE mensen ontslaat nemen er steeds meer werknemers zelf afscheid van de WWE. Volgens insiders heerst er onvrede bij de werknemers, contracten die verlopen wil de WWE wel verlengen maar dan voor veel minder salaris.

Afgelopen maand nam nog geheel onverwachts oudgediende Paul Wight 'The Big Show' zijn ontslag. Deze ging aan de slag bij een andere opkomende worstelorganisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws