Gradus Kraus en Max van Gelder succesvol op SuperPro Fight Night in Roemenië Nieuws
Nieuws

Gradus Kraus en Max van Gelder succesvol op SuperPro Fight Night in Roemenië

Gradus Kraus en Max van Gelder succesvol op SuperPro Fight Night in Roemenië

Gisteravond vochten Team Kraus, Fight Team Ringer Sportplaza en Team SuperPro, zij aan zij in Roemenië.

Op het SuperPro Fight Night gala wat gehouden werd in Roemenië afgelopen zaterdag was een Nederlandse delegatie afgereisd om te komen overheersen, en niet zonder succes. Gradus Kraus won in de tweede ronde, Max van Gelder en Andrei Ostrovanu wonnen op punten. Darryl Verdonk echter verloor helaas op punten, maar al met al was het een succesvolle avond voor de Nederlandse vechters.

Gradus Kraus en Max van Gelder succesvol op SuperPro Fight Night in Roemenië
Foto: Facebook

Veel publiciteit voor de Nederlandse equipe

Voorafgaand aan het gala was er veel publiciteit in de Roemeense pers en werd er veel aandacht besteed aan de Nederlandse equipe. Met een bekende vader als Albert Kraus werd er al snel een link gelegd naar het talent van zijn zoon Gradus. Maar ook werd er verwezen gelegd naar Rico Verhoeven; "In de afgelopen tien jaar, heeft het SuperPro TEAM op het wereldtoneel kampioenen afgeleverd zoals Rico Verhoeven, Benny Adegbuyi en Albert Kraus. En dergelijke evenementen zijn bedoeld om nieuwe talenten te ontdekken," zei Adrian Florea, SuperPro TEAM vertegenwoordiger en organisator over het evenement.

Erkenning voor Dennis Krauweel en het Nederlandse kickboksen

Dennis Krauweel coach van Rico Verhoeven, wordt beschouwd door specialisten in het kickboksen als de meest succesvolle professionele technicus, SuperPro Fight Night bevatte acht wedstrijden kickboksen en twee boks categorieën. "Boksen en kickboksen partijen tussen topatleten uit Roemenië, Moldavië en Nederland Max Van Gelder (NL), Aurel Ignat (MD), Mircea Dumitrescu gepland (EN ), Richie Van Dijk (NL), Andrei Ostrovanu (RO), Adrian Batranu en vele anderen", zo luidde de aankondig voor het gala. Eens te meer goed om te zien dat Nederland nog steeds in veel landen gezien wordt als het kickboks land en leverancier van top kwaliteit vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws