Glory's Deniz Demirkapu vrijdag in actie bij ONE Championship in Bangkok Nieuws
Nieuws

Glory's Deniz Demirkapu vrijdag in actie bij ONE Championship in Bangkok

Glory's Deniz Demirkapu vrijdag in actie bij ONE Championship in Bangkok

ONE Friday Fights 53, gehouden op 23 februari, belooft een spannende reeks gevechten te leveren in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok.

Het evenement omvat een gevecht tussen Buakhiao Por Paoin en Enfusion en Glory-vechter Deniz Demirkapu van Team Elite, Elite Training Center Amsterdam. Demirkapu, die zijn gevecht won bij Glory Rivals 3 in 2022, staat bekend om zijn verwoestende beenkick.

Topgevechten in Muay Thai en Kickboksen

Het programma bevat 10 Muay Thai-gevechten, aangevuld met MMA- en kickbokswedstrijden. In een belangrijke vlieggewicht Muay Thai-wedstrijd nemen de gedecoreerde Thaise strijders Petsukumvit Boi Bangna en Kongsuk Fairtex het tegen elkaar op.

Glory's Deniz Demirkapu vrijdag in actie bij ONE Championship in Bangkok

Beide vechters hebben indrukwekkende overwinningen behaald, maar hebben recentelijk enkele nederlagen geleden. Dit gevecht is cruciaal voor hen om weer in de richting van goud in ONE te werken.

Cruciale wedstrijden voor Thaise sensaties

Mongkolkaew Sor Sommai en Denkriangkrai Singha Mawynn staan tegenover elkaar in een catchgewicht van 130 pond. Beide Thaise sensaties hebben overwinningen behaald in ONE Friday Fights en weten dat sterke prestaties hun leven kunnen veranderen. Na recente nederlagen zullen ze er alles aan doen om te zegevieren.

Internationale kickbokswedstrijd en MMA-Gevechten

Het publiek in Bangkok kan ook genieten van een internationale kickbokswedstrijd tussen de Iraniër Majid Karimi en de Chinees Huo Xiaolong in het stro-gewicht. Karimi hoopt voort te bouwen op een indrukwekkende debuut knock-out, terwijl Huo zijn 2-2 record wil verbeteren.

In de MMA-rangen nemen de Mongools-Russische teamgenoten Chayan Oorzhak en Nachyn Sat het op tegen respectievelijk Babar Ali uit Afghanistan in het vlieggewicht en Tural Askarov uit Azerbeidzjan in het vedergewicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws