Glory Rivals 2 en Enfusion live kijken vandaag! 'Hier kan het' Nieuws
Nieuws

Glory Rivals 2 en Enfusion live kijken vandaag! 'Hier kan het'

Glory Rivals 2 en Enfusion live kijken vandaag! 'Hier kan het'

Glory Rivals 2, Enfusion 93 talents en Enfusion 110 zullen vandaag plaatsvinden. Wij hebben alle informatie voor jou verzameld hoe te kijken. Zo kan je beide events meemaken via Videoland en op ViaPlay.

De samenwerking tussen Glory Kickboxing en Enfusion heeft geleid tot gecombineerde events. Vandaag is het de beurt aan Glory Rivals 2 en Enfusion 110. De starttijden zijn als volgt; Glory Rivals 2 start vanaf 21:30 uur op Videoland. Enfusion 110 start om 17:15 uur in de namiddag en is te zien op ViaPlay.

Zowel Glory Rivals 2 als Enfusion 110 vinden plaats in de sporthal de Meent, Alkmaar. Vandaag werd bekend dat het event is uitverkocht, dus de enige optie die je hebt om te kijken is via TV en online stream. Het programma is zeer uitgebreid, in totaal zijn er maar liefst 32 kickboks wedstrijden te zien.

Veel kickboks wedstrijden

Enfusion 93 Talents en Enfusion 110 zit boordevol met knalpartijen, zo vechten Nidal Bchiri en Martin Terpstra tegen elkaar op 95+ kilo. Helaas zijn de gevecht die vanaf 14:00 tot 17:00 uur niet live te zien als je niet in de zaal zit. Hier vecht de jeugd, N, C en B-klasse.

Glory Rivals 2 wordt aangevoerd door Endy Semeleer vs. Skhodran Vessel. Vooraf gegaan door Ibrahim El Bouni tegen Badr Ferdaous. Maar er staan nog meer topgevechten op het programma.

Glory Rivals 2 gevechten

Regilio van den Ent vs. Jos Van Belzen
Clyde Brunswijk vs. Muhammed Bali
Jimmy van Kuijeren vs. Frank Rubancka

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws